Η Nissan επενδύει 1 δισ. λίρες για νέο ηλεκτρικό SUV και το πρώτο οικοσύστημα παραγωγής EV

Μεγάλη επένδυση της Nissan φέρνει νέα μονάδα παραγωγής, χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και νέο ηλεκτρικό μοντέλο. Πάμε να δούμε περισσότερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Nissan αποκάλυψε το Nissan EV36Zero, έναν εμβληματικό κόμβο ηλεκτρικών οχημάτων (EV) ύψους 1 δισεκατομμυρίου λιρών (1,16 δισεκατομμυρίου ευρώ) που δημιουργεί το πρώτο παγκόσμιο οικοσύστημα παραγωγής EV.

Το Nissan EV36Zero, ευρισκόμενο στην καρδιά του πρωτοποριακού εργοστασίου στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, θα επιταχύνει την προσπάθεια της εταιρείας για ουδετερότητα άνθρακα και θα εδραιώσει μια νέα, ολιστική λύση 360 μοιρών για την αυτοκίνηση με μηδενικές εκπομπές.

Το έργο μετασχηματισμού ξεκίνησε με μια αρχική επένδυση 1 δισ. λιρών από την Nissan και τους συνεργάτες της, την Envision AESC, ενός παγκόσμιου παίκτη που διαθέτει κορυφαία τεχνολογία στις μπαταρίες και του δημοτικού συμβούλιου του Sunderland. Αποτελούμενο από τρεις διασυνδεδεμένες πρωτοβουλίες, το Nissan EV36Zero συγκεντρώνει τα ηλεκτρικά οχήματα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την παραγωγή μπαταριών, δημιουργώντας ένα προσχέδιο για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida, δήλωσε: “Αυτό το έργο έρχεται ως μέρος των πρωτοποριακών προσπαθειών της Nissan για επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων μας. Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας δεν περιλαμβάνει μόνο την ανάπτυξη και παραγωγή EVs, αλλά και τη χρήση ενσωματωμένων μπαταριών για την αποθήκευση ενέργειας και την επαναχρησιμοποίησή τους για δευτερεύοντες σκοπούς.

“Ανακοινώνουμε αυτό το έργο μετά από μακροχρόνιες συζητήσεις που διεξήχθησαν στις ομάδες μας, γνωρίζοντας ότι θα επιταχύνει σημαντικά τις προσπάθειές μας στην Ευρώπη για επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκαν μέσω του έργου που ανακοινώνουμε θα μοιραστούν παγκοσμίως, ενισχύοντας την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα της Nissan.

“Η Nissan θα συνεχίσει να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματά της στον εξηλεκτρισμό για να γίνει μια εταιρεία που συνεχίζει να παρέχει αξία στους πελάτες της και στην κοινωνία.”

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον δήλωσε: “Η ανακοίνωση της Nissan για την κατασκευή του νέας γενιάς ηλεκτρικού οχήματος της στο Sunderland, παράλληλα με ένα νέο gigafactory από την Envision-AESC, είναι μια σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους εργαζόμενους με υψηλή εξειδίκευση στα Βορειοανατολικά.

“Έχοντας πάνω από 30 χρόνια ιστορίας στην περιοχή, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή στην επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων, που διασφαλίζει το μέλλον της για τις επόμενες δεκαετίες.

Βασιζόμενα στην πλούσια ιστορία των 35 χρόνων της Nissan στην κατασκευαστική αριστεία του Sunderland, τα έργα που ανακοινώθηκαν αντιπροσωπεύουν 6.200 θέσεις εργασίας στην Nissan και τους προμηθευτές της στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 900 νέων θέσεων στην Nissan και 750 νέων θέσεων εργασίας της Envision AESC στην νέα της έξυπνη μονάδα μπαταριών χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Ένα ηλεκτρικό crossover νέας γενιάς
Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της επένδυσης αυτής, η Nissan θα επενδύσει έως και 423 εκατομμύρια λίρες για να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό όχημα νέας γενιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με βάση την τεχνογνωσία της Nissan στα crossovers και την παγκόσμια επιτυχία του Nissan LEAF, το νέο όχημα θα διαθέτει τεχνολογία μπαταρίας της επόμενης γενιάς, καθιστώντας ακόμη πιο προσιτή τη μετάβαση στην ηλεκτρική οδήγηση. Το νέο crossover θα κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα Alliance CMF-EV, με προβλεπόμενη παραγωγική ικανότητα που θα φτάνει έως τα 100.000 οχήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr