Η Nissan μας δείχνει το high tech μέλλον της αυτοκίνησης (+video)

Συστήνοντας ένα πρωτότυπο, πλήρως ηλεκτρικό όχημα και μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες, η Nissan αναδεικνύει πώς αντιλαμβάνεται την κινητικότητα στο άμεσο μέλλον

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Βρισκόμαστε σε μια εποχή μεγάλων τεχνολογικών αλλαγών όσον αφορά στην αυτοκίνηση, η οποία συνδέεται ολοένα και περισσότερα με την ευρύτερη κινητικότητα. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) των αυτοκινητοβιομηχανιών, εξελίσσουν τεχνολογίες που μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούσαμε πως ανήκουν στην επιστημονική φαντασία. Στην πρόσφατη έκθεση CES Asia 2019 που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη, η Nissan γνωστοποίησε το όραμά της για την κινητικότητα στο εγγύς μέλλον. Ένα όραμα που εντάσσεται στο Nissan Intelligent Mobility και έγκειται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στη Σαγκάη, η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε μια σειρά από συστήματα που συνδυάζουν πραγματικό και εικονικό κόσμο. Ο λόγος για τις τεχνολογίες Invisible-to-Visible και Brain-to-Vehicle, οι οποίες χρησιμοποιούν και εγκεφαλικά κύματα από τους επιβάτες. Επιπλέον, στην έκθεση παρουσίασε το νέο Nissan IΜs, ένα πρωτότυπο concept που ενσωματώνει πολλές τεχνολογίες που θα γνωρίσουμε στο εγγύς μέλλον. Ας τα εξερευνήσουμε πιο αναλυτικά!

Invisible-to-Visible (I2V)
Χάρη σε πληροφορίες από αισθητήρες που βρίσκονται μέσα και έξω από το αυτοκίνητο, καθώς και δεδομένα από “σύννεφο” (cloud), το σύστημα παρέχει υποστήριξη στους οδηγούς.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το I2V εδώ.


Brain-to-Vehicle (B2V)
Σύμφωνα με τη Nissan είναι η πρώτη τεχνολογία παγκοσμίως, που έχει τη δυνατότητα να ερμηνεύσει τα εγκεφαλικά σήματα του οδηγού και να τον βοηθήσει στην οδήγηση. Κατανοώντας αυτά τα σήματα, το B2V βοηθά τα έξυπνα συστήματα ώστε να αναλύσουν τη συμπεριφορά του οδηγού και να τον βοηθήσουν όποτε χρειαστεί. Οι Ιάπωνες αναφέρουν πως η τεχνολογία θα πετυχαίνει μικρότερους χρόνους αντίδρασης, ενώ τα συστήματα θα προσαρμόζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεγιστοποιείται η οδηγική απόλαυση.

Nissan IMs concept
Η Nissan δεν το παρουσιάζει ως ένα νέο αυτοκίνητο, αλλά ως ένα νέο είδος αυτοκινήτου. Το ψηλωμένο ιαπωνικό σπορ σεντάν, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής. Η τεχνολογία πλαισίου, πλατφόρμας και μετάδοσης κίνησης που διαθέτει έχει ως βάση το Nissan Intelligent Mobility. Το Nissan IMs concept είναι πλήρως ηλεκτρικό, τετρακίνητο και ενσωματώνει την τεχνολογία I2V.

Στη Nissan, έχουμε πάντα ως στόχο να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις“, δήλωσε ο Roel De Vries, ανώτερος αντιπρόεδρος για το μάρκετινγκ στη Nissan. “Δεν προβλέπουμε μόνο μελλοντικές τάσεις και τεχνολογίες, τις καθορίζουμε. Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου και να ωφελήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από το Nissan Intelligent Mobility, το όραμά μας για τη μετακίνηση των ανθρώπων σε έναν καλύτερο κόσμο.

Αρκετά όμως με τα λόγια, ας δούμε ένα video… από το μέλλον!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]