Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης στην μετά COVID-19 εποχή

Δείτε τον οδηγό της Nissan Europe και τα μέτρα που αυτός περιλαμβάνει κατά του κορωνοϊού COVID-19 αναλυτικά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως είναι λογικό, κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της, οφείλει να πάρει μέτρα προστασίας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε.

Διαβάστε επίσης: ΤΕΟΚΑΡ – Βόλος: Όταν οι Ιάπωνες υποκλίθηκαν στους Έλληνες

Καθώς λοιπόν διανύουμε την φάση αποκλιμάκωσης της πανδημίας Covid-19 στην χώρα μας, η Nissan θέλει να τονίσει την σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας τόσο για το προσωπικό της, όσο και για όσους επισκέπτονται τις εκθέσεις της.

Διαβάστε πιο κάτω τι αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Nissan:

H Nissan Europe κατάρτισε ένα αναλυτικό εγχειρίδιο με την ονομασία “Οδηγό CV19- Επανεκκίνηση Nissan”, που επικεντρώνεται στα εξής σημεία :

• Στην ενημέρωση των εργαζομένων για τις διαδικασίες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούν στην καθημερινή τους εργασία & όταν βρίσκονται με Πελάτες, με σκοπό την μέγιστη ασφάλεια για όλους.

• Στην ενημέρωση των ομάδων για τον τρόπο συναλλαγής με τους Πελάτες με τα νέα δεδομένα, σεβόμενοι παράλληλα τα υψηλά standards της εταιρείας.

• Στην παροχή μιας ποιοτικής υποδοχής στους Πελάτες, εφαρμόζοντας τις οδηγίες & συστάσεις υγιεινής.

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.