Η οδηγός της Ferrari 458 τα κάνει όλα λάθος και… (+video)

Είχε όλο τον χρόνο να αντιδράσει και να σώσει την κατάσταση. H οδηγός αυτής της Ferrari 458 Italia αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 458 Italia

Σίγουρα η οδήγηση μίας Ferrari 458 Italia απαιτεί γνώσεις, σεβασμό και ετοιμότητα. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η οδηγός δεν φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμη και “τραυμάτισε” την Ιταλίδα της.

Διαβάστε επίσης: Διέλυσε την Ferrari του στην ευθεία, μία μέρα μετά την αγορά της (+video)

Το video που θα δούμε δημοσιεύθηκε στην σελίδα “speedhouston” και μας δείχνει όλο το συμβάν από την αρχή. Η οδηγός προσπάθησε σε δημόσιο δρόμο να στρίψει δεξιά πλαγιολισθαίνοντας, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ευθυγραμμίσει το supercar. Αποτέλεσμα ήταν η Ferrari 458 Italia να αλλάξει γρήγορα πορεία και να κατευθυνθεί προς τον τοίχο.

Με το αυτοκίνητο να κινείται με χαμηλή ταχύτητα, η οδηγός συνέχισε να παρατηρεί αμέτοχη, ίσως και σοκαρισμένη. Έτσι, η “ακυβέρνητη” Ferrari χτύπησε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε τοίχο. Ευτυχές είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ και η ζημιά στο αυτοκίνητο φαίνεται να είναι ελαφριά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Car Buzz”, πιθανότερο σενάριο είναι το αυτοκίνητο να ανήκει στον πατέρα της, ο οποίος είναι γνωστός δικηγόρος στην περιοχή του Χιούστον.

Πηγή: carbuzz.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.