Η πιο γρήγορη… καρέκλα γραφείου είναι της Volkswagen!

Αυτή η ηλεκτροκίνητη καρέκλα γραφείου από την Volkswagen, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και… 20 χλμ./ώρα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
καρέκλα

Η νέα καρέκλα γραφείου της Volkswagen είναι ιδανική για όσους δουλεύουν ατελείωτες ώρες. Και είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι της Volkswagen κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους, όταν δημιούργησαν την ηλεκτρική καρέκλα γραφείου με τους πέντε τροχούς.

Η ξεχωριστή ιδέα μας έρχεται από τη Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα από την Volkswagen Commercial Vehicles. Η νέα ηλεκτροκίνητη καρέκλα θυμίζει μικρό όχημα για κλειστούς χώρους και προφανώς ξεχωρίζει για την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει. Επίσης, σύμφωνα με την γερμανική φίρμα, η σχεδίασή της είναι τέτοια που παραπέμπει σε… ελαφρύ επαγγελματικό Van της Volkswagen.

Παράλληλα, εφοδιάζεται με ηλεκτρικό κινητήρα, προβολείς, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, θύρα USB,  χώρο αποθήκευσης αντικειμένων, ενώ έχει ακόμα και κόρνα! Προφανώς, το λογότυπο της γερμανικής φίρμας είναι ραμμένο πάνω στην καρέκλα, ενώ διαθέτει επίσης  ζάντες 4 ιντσών, πεντάλ με σύστημα διεύθυνσης, φώτα, σύστημα θέρμανσης του εδράνου, καθώς και κοτσαδόρο, λογικά για όσους θέλουν να μεταφέρουν το… φουσκωτό τους από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Την ίδια στιγμή, διαθέτει μέχρι και κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες 360 μοιρών, για να μπορείτε να την παρκάρετε άνετα στο γραφείο, ενώ μία τόσο ξεχωριστή καρέκλα δεν θα μπορούσε να μην έχει ενσωματωμένα ηχεία για να ακούτε τη μουσική της αρεσκείας σας.

Τέλος, για την κίνησή της κορυφαίας καρέκλας της Volkswagen, φροντίζει ένας ηλεκτρικός κινητήρας, ο οποίος τροφοδοτεί μόνο δύο από τους πέντε τροχούς. Επίσης, η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 12 χιλιομέτρων, η οποία είναι υπεραρκετή αν δεν μένετε σε κάποιο τεράστιο… παλάτι, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 20 χλμ./ώρα, άρα δεν κινδυνεύετε να σας «γράψει» η Τροχαία.

Αν έχετε “ψηθεί” για να την αποκτήσετε, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η ηλεκτρική καρέκλα της Volkswagen δεν είναι προς πώληση! Για την ακρίβεια, ο σκοπός της αφορούσε την προώθηση των επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής φίρμας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.