Η πρώτη Virtual Ambassador στον κόσμο από την Renault (+videos)

Η Renault παρουσίασε την πρώτη Virtual Ambassador στον κόσμο. Το όνομά της είναι Liv και είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από ψηφιακά pixels.

Βρείτε μας στο


Ζούμε στο 2020 και όλα γύρω μας είναι ψηφιοποιημένα. Ο καθένας μπορεί να ζήσει μια ψηφιακή εμπειρία ταξιδιού «πετώντας» πάνω από ένα προορισμό στην οθόνη του υπολογιστή του ή «εξερευνώντας» τον με συσκευές VR (εικονικής πραγματικότητας).

Πώς θα ήταν άραγε να αντιστρέφαμε την εμπειρία; Τι θα γινόταν αν ένα δημιούργημα του ψηφιακού κόσμου, ήθελε να ζήσει μια εμπειρία του δικού μας, του πραγματικού κόσμου;

Η Renault για άλλη μια φορά καινοτομεί. Γίνεται η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που δημιούργησε και μας συστήνει τη Liv, την πρώτη Virtual Ambassador ενός μοντέλου της.

H Liv είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από ψηφιακά pixels και είναι μια όμορφη, σύγχρονη και δυναμική παρουσία που όμως είναι «εγκλωβισμένη» στον άψυχο, virtual κόσμο της.

Από την άλλη, το Renault Kadjar είναι φτιαγμένο για να χαρίζει αληθινές εμπειρίες στις καθημερινές μετακινήσεις και τις αποδράσεις αυτού που το οδηγεί.

Είναι πιστό στην υπογραφή της Renault για “Passion for Life”, σχεδιασμένο για να απλοποιεί τη ζωή μέσα στο αυτοκίνητο, δίνοντας της παράλληλα μια «bigger than life» διάσταση, με το συναρπαστικό τρόπο που κινείται εντός και εκτός δρόμου.

Όταν όμως η Liv ανακαλύπτει το Renault Kadjar γίνεται και αυτή κομμάτι του πραγματικού κόσμου, δραπετεύοντας από τα όρια της εικονικής ζωής της, εξερευνώντας, νοιώθοντας και ζώντας την πραγματική.

Πάμε να την δούμε να πρωταγωνιστεί στο video αλλά και να μάθουμε πως δημιουργήθηκε.