Η Purosangue έχει τιμή Ferrari και σαν… μινιατούρα

H Purosangue έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας ως η πρώτη 4θυρη Ferrari στην ιστορία αλλά καταφέρνει να κάνει το ίδιο και σαν μινιατούρα από την κορυφαία του είδους Amalgam.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
μινιατούρα Ferrari Purosangue Amalgam Collection 2023

ον κόσμο του μοντελισμού η βρετανική Amalgam έχει την δική της περίοπτη θέση και ιστορία που μετρά σχεδόν τρεις δεκαετίες στη δημιουργία πραγματικά μοναδικών μοντέλων υπό κλίμακα, ακόμη και κατά παραγγελία.

Διαβάστε επίσης: Τα απίστευτα κόστη για τα αξεσουάρ της Ferrari Daytona SP3

Η Ferrari περιλαμβάνεται στους συνεργάτες και πελάτες των Βρετανών από το 1998 με την 8:1 Purosangue που παρουσίασε η Amalgam να αποτελεί την τελευταία μέχρι στιγμής δημιουργία τους.


Για τη δημιουργία της νέας μεγάλης κλίμακας μινιατούρας χρειάστηκαν περισσότερες από 3.000 ώρες εξέλιξης με τους τεχνίτες της βρετανικής εταιρείας να βασίζονται πάνω αυθεντικά σχέδια της Purosangue κατόπιν έγκρισης από την Ferrari, από την οποία πήραν έγκριση και για το τελικό μοντέλο που παρουσίασαν.

Διαβάστε επίσης – Ferrari KC23: Αποκλειστικά για την πίστα, αποκλειστικά για έναν “καλό” πελάτη

Η μήκους 62 εκατοστών Purosangue θα παραχθεί σε 199 συνολικά αντίτυπα, για το καθένα από τα οποία θα χρειαστούν περισσότερες από 300 ώρες για να κατασκευαστεί, καθώς αποτελείται από χιλιάδες μικροσκοπικά κομμάτια τρομερής πιστότητας σε σχέση με τα αντίστοιχα της φυσικού μεγέθους 4θυρης Ferrari.

Μέχρι και οι κωδικοί των χρωμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί για το αμάξωμα της μινιατούρας είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιεί η εταιρεία από το Maranello με την μικρή Purosangue να είναι από τις ελάχιστες μινιατούρες που μπορούν να κάνουν ακόμη και έναν γνώστη να μπερδευτεί κοιτάζοντας τις φωτογραφίες.

Η τιμή για τη “βασική” 8:1 Purosangue είναι 13.995 ευρώ, ενώ για την έκδοση “Bespoke”. την οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εξατομικεύσει σύμφωνα με τα προσωπικά του γούστα, αναφορικά με το χρώμα του αμαξώματος, τις ζάντες αλλά και το εσωτερικό, η τιμή είναι 19.195 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.