Η Renault στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Mountain Bike 2022

Η εταιρεία Α. Θαγγόπουλος, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault και Dacia στην Ξάνθη, εκπροσώπησε τη Renault, που ήταν χορηγός του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Mountain Bike 2022

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, ως επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, αλλά και σημαντικών αθλητικών, δρομικών και άλλων, event σε όλη την επικράτεια.

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας MTB στη θέση Λιβάδι, το οποίο και προσέλκυσε πολυπληθείς αποστολές, από εννιά χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε η παρουσίαση των ομάδων μπροστά από το Δημαρχείο της Ξάνθης, ενώ συμμετέχοντες και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Renault, από το best seller Clio και το crossover Captur, μέχρι το κουπέ SUV Arkana.


Η Renault ήταν χορηγός του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Mountain Bike εκπροσωπούμενη από την εταιρεία Α. Θαγγόπουλος, Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή Renault και Dacia στην Ξάθνη.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας., ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να οδηγήσει την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Renault και Dacia.

Εκτός από τη γκάμα Renault, στο χώρο της αφετηρίας του αγώνα την Κυριακή 31 Ιουλίου, συμμετέχοντες και θεατές του αγώνα γνώρισαν το δημοφιλές SUV Dacia Duster, αλλά και το προσιτό crossover Dacia Sandero Stepway.

H Renault, ως επίσημος χορηγός, ανανεώνει το ραντεβού της με τους αθλητές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας ΜΤΒ για του χρόνου.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]