Η Renault βάζει… χρώμα (δωρεάν) στα αυτοκίνητα της ζωής μας! (+video)

Η Renault ανακοίνωσε νέα προωθητική ενέργεια η οποία δίνει την δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί χωρίς κόστος.

Βρείτε μας στο

Νέο προωθητικό πρόγραμμα ανακοίνωσε η Renault, το οποίο προσφέρει πολλά προνόμια αγοράς και πλέον μέσα σε αυτά είναι και το χρώμα του αυτοκινήτου καθώς σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα που επιθυμείς για το νέο σου αυτοκίνητο, δωρεάν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Renault όμως, οι εκπλήξεις του “Color your Day by Renault” δεν σταματούν εδώ, αφού μπορείς, επιπλέον, να επωφεληθείς και από πολλά άλλα προνόμια αγοράς, όπως:
• Έκπτωση επί της τιμής
• Επιδότηση ανταλλαγής
• Δωρεάν 5ετή εγγύηση
• Δωρεάν 3ετή Οδική Βοήθεια
• Δωρεάν ασφάλιση

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Δες πιο κάτω το σχετικό video.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr