Η στιγμή που αγωνιστική BMW πέφτει πάνω σε θεατές – 9 τραυματίες ο απολογισμός (+video)

O 19χρονος επαγγελματίας οδηγός έχασε τον έλεγχο και "καρφώθηκε" στα προστατευτικά κάγκελα! Δείτε το video από την ιταλική έκθεση μοτοσυκλέτας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έκθεση μοτοσυκλέτας

Ένα τρομακτικό ατύχημα “σημάδεψε” την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης μοτοσυκλέτας “Motor Bike Expo”. Το συμβάν που θα δείτε έλαβε χώρα στη Βερόνα της Ιταλίας κατά τη διάρκεια επίδειξης του πραγματοποιούσε επαγγελματίας οδηγός με μία βελτιωμένη BMW.

Δείτε επίσης: Με 200 στη Βουλιαγμένης, με 192 στη Μαραθώνος – Οι πέντε συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, το ατύχημα που θα δείτε στο video έλαβε χώρα στις 19 Ιανουαρίου και πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου βρισκόταν ένας 19χρονος κασκαντέρ. Όπως θα δείτε, ξαφνικά φαίνεται να χάνει την ισορροπία του τη στιγμή που βρισκόταν εκτός καμπίνας. Έτσι, δεν κατάφερε να ελέγξει το όχημα και κατευθύνθηκε προς τα προστατευτικά κάγκελα.


Αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει και να τραυματίσει, τουλάχιστον εννέα θεατές που βρίσκονταν στο πίσω από τα κάγκελα. Προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένοι (ο πιο σοβαρός τραυματισμός ήταν ένα κάταγμα στον καρπό), ενώ ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ημέρας. Ακολουθεί το σχετικό video!

Πηγή: italy24.press

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.