Η στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. “ανοίγει” δρόμο σε Ιταλούς γιατρούς (+video)

Επιχείρηση "αστραπή" με συνοδεία ιατρικής ομάδας από την Ιταλία για την μεταφορά ανηλίκου. Δείτε το video που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
συνοδεία ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της και συμβάλλει καθημερινά στην προσπάθεια για ταχύτατη μετακίνηση των ασθενοφόρων στον “πυκνό” αστικό ιστό. Αυτή τη φορά, ένα νέο video δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook και δείχνει την προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος σε ασθενοφόρο που μεταφέρει ομάδα ιατρών από την Ιταλία.

Το ασθενοφόρο είχε φτάσει με στρατιωτικό αεροπλάνο στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, απ’ όπου συνοδεύτηκε τάχιστα και με ασφάλεια μέχρι το Ωνάσειο και κατά την επιστροφή στο αεροδρόμιο.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν επείγουσα συνοδεία της ιατρικής ομάδας από την Ιταλία, η οποία παρέλαβε ανήλικο από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ώστε να πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση-μεταμόσχευση σε νοσοκομείο της Ιταλίας. “Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά”, αναφέρει η δημοσίευση που συνοδεύεται από το video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.