Η Suzuki Marine “σάρωσε” την παραλία του Ασπροπύργου

Στα πλαίσια του εγχειρήματος Suzuki Clean Ocean, ομάδα εργαζομένων της Suzuki Marine στην Ελλάδα σήκωσε μανίκια και καθάρισε παραλία του Ασπροπύργου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Marine

Γνωρίζοντας ότι τα θαλάσσια απορρίμματα πλαστικών αποτελούν ένα σημαντικό περιβαλλοντικό ζήτημα, η Suzuki Marine πραγματοποιεί δραστηριότητες εθελοντικού χαρακτήρα, σε θάλασσες, ποτάμια και λίμνες, εκεί δηλαδή όπου χρησιμοποιούνται οι εξωλέμβιοι κινητήρες. To ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα από ομάδα εργαζομένων που προχώρησε σε καθαρισμό της παραλίας του Ασπροπύργου.

Hyundai: Επιχείρηση «καθαριότητα βυθών» ξεκινώντας από την… Ελλάδα!

Η δραστηριότητα ξεκίνησε το 2010 στην Hamamatsu και από το 2011 έλαβε παγκόσμιο χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής, έχουν συμμετάσχει συνολικά πάνω από 8.000 εθελοντές από 26 χώρες. Πρόσφατα, στο πλαίσιο του Suzuki Clean Ocean Project, μια ομάδα εργαζομένων της Suzuki Marine στην Ελλάδα, προχώρησε σε αποκoμιδή σκουπιδιών της παραλίας του Ασπροπύργου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αντιμετώπιση των θαλάσσιων πλαστικών αποβλήτων.

Η προώθηση του εγχειρήματος Suzuki Clean Ocean είναι μία από τις πρωτοβουλίες της εταιρείας για την επίλυση κοινωνικών ζητημάτων που αναφέρονται στους Στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs). Στην προσπάθεια αυτή, η Suzuki Marine θα προωθήσει τον σχεδιασμό της μέσω των συνεργατών και των πελατών της, σε όλη την Υφήλιο.

Τις εξωλέμβιες Suzuki, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη Suzuki Marine, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.