Η τελευταία έξοδος… Το μποτιλιάρισμα ρεκόρ από ψηλά! (+video)

Η περασμένη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όσους είχαν την ατυχία να βρεθούν στους δρόμους της Αττικής. Ας δούμε γιατί.

Βρείτε μας στο

Φαίνεται πως όταν ο πρωθυπουργός της χώρας, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το γενικευμένο Lockdown, στα αυτιά πολλών συμπολιτών μας τα λόγια του ήχυσαν ως το… το έναυσμα για την τελευταία… έξοδο!

Δείτε επίσης: Δίδυμες σήραγγες Σκαραμαγκά – Δυο τρύπες στο… βουνό (+video)!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 6η Νοεμβρίου του 2020 να μείνει στην ιστορία όχι μόνο ως η παραμονή του δεύτερου lockdown αλλά και ως μία από τις ημέρες με τη μεγαλύτερη κίνηση στην Αττική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας Αττικής αυτή ήταν η ημέρα με την περισσότερη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια.

Για να πάρετε μία εικόνα του τι συνέβει στους δρόμους φτάνει να δείτε το εναέριο video που ετοίμασε η ομάδα “Up Stories” με το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, στον οποίο η “ουρά” έφτανε στα 12 χιλιόμετρα!

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr