Η Tesla ψάχνει Ηλεκτρολόγο Μηχανικό στην Αθήνα ΑΜΕΣΑ

H Tesla αναζητά για εργασία Ηλεκτρολόγο Μηχανικό στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Δείτε πως θα κάνετε την αίτησή σας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
μπαταρίες ηλεκτρικά αυτοκίνητα έρευνα

Η Tesla είναι πλέον γνωστή σε όλο τον κόσμο και δει στην Ελλάδα όπου δραστηριοποιείται έχοντας εγκαθιδρύσει κέντρο έρευνας στην Αγία Παρασκευή.

Εκεί θα είναι και ο χώρος εργασίας του νέου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ο οποίος θα κάνει την πρακτική του εξάσκηση διάρκειας 5-6 μηνών.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της Tesla για την θέση εργασίας, “Η Tesla αναζητά έναν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κατά το τελευταίο έτος των σπουδών MSc (κατά προτίμηση στην τελική διατριβή), για το modeling και τη μέτρηση προβλημάτων σε ηλεκτρικούς κινητήρες. Αυτό το άτομο θα εργαστεί ως μέλος της ομάδας τεχνολογίας κινητήρων Tesla στην Αθήνα, προς την αρχιτεκτονική λογισμικού των προηγμένων εργαλείων προσομοίωσης με έμφαση στις βάσεις δεδομένων SQL και τη σύζευξη Matlab. Αυτό θα προσφέρει στον υποψήφιο πολύτιμη εμπειρία στο χειρισμό και την ανάλυση δεδομένων”.


Η θέση είναι ανοικτή, η Tesla ζητά άμεσα άνθρωπο και την αίτησή σας μπορείτε να την κάνετε εδώ.

ΠΗΓΗ: Electric Car Greece και Autonomous.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]