Η θρυλική Toyota Corolla AE86 αντιμέτωπη… με τους διαδόχους της (+video)

Πώς μπορεί να "σταθεί" στις μέρες μας μία Toyota Corolla AE86 απέναντι με σύγχρονα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας όπως τα Toyota GR86 και GT86;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Corolla AE86

Έχουν περάσει περισσότερες από τρεις δεκαετίες από τότε που η θρυλική Toyota Corolla AE86 έκανε το επίσημο ντεμπούτο της εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την σχεδίαση και τις επιδόσεις της. Τώρα, καλείται να αντιμετωπίσει δύο πολύ πιο σύγχρονα αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως “απόγονοί” της.

Η Toyota Corolla AE86 συνοδευόταν από τον κινητήρα με την κωδική ονομασία 4A-GEU. Πρόκειται για έναν εν σειρά 4κύλινδρο κινητήρα με 16 βαλβίδες και τους δύο επικεφαλής  εκκεντροφόρους. Αποδίδει 124 ίππους και 145 Nm ροπής, τιμές που σίγουρα δεν πρόκειται να ενθουσιάσουν κανέναν στην σύγχρονη εποχή. Μπορεί όμως το βάρος των μόλις 970 κιλών να την “βάλει” στο παιχνίδι;

Δίπλα της, το “carwow” τοποθέτησε άλλα δύο πισωκίνητα μοντέλα. Το ένα ονομάζεται Toyota GR86 και εξοπλίζεται με κινητήρα απόδοσης 234 ίππων και 250 Nm ροπής. Το δε βάρος του αγγίζει τα 1.275 κιλά, καθιστώντας το ως το πιο βαρύ, αλλά και πιο ισχυρό μοντέλο της σύγκρισης.

Τέλος, το τρίτο Toyota είναι το GT86 με τους 200 ίππους και τα 205 Nm ροπής να καλούνται να “κουβαλήσουν” ένα αμάξωμα 1.239 κιλών. Ακολουθεί το σχετικό video, με επιταχύνσεις των τριών μοντέλων από στάση, αλλά και εν κινήσει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.