Οι τιμές των Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm στην Ιταλία

Στην ανακοίνωση της τιμής των Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm προχώρησε η μιλανέζικη φίρμα. Δείτε επίσης μερικούς νέους χρωματικούς συνδυασμούς...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η επιστροφή της Alfa Romeo στις θρυλικές εκδόσεις GTA ήρθε πριν από λίγο καιρό με αφορμή τα 110 χρόνια ιστορίας. Πλέον είναι διαθέσιμοι οι χρωματικοί συνδυασμοί των Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm, ενώ ταυτόχρονα γνωστοποιήθηκαν οι τιμές για την ιταλική αγορά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Alfa Romeo Giulia GTA εξοπλίζεται με τον βελτιωμένο V6 Bi-Turbo 2.9 λτ., ο οποίος αποδίδει 540 ίππους. Στην περίπτωση της πιο «σκληροπυρηνικής» GTAm, υπάρχει ο ίδιος κινητήρας, αλλά το βάρος έχει μειωθεί κατά 100 κιλά (ζυγίζει 1.520 κιλά). Ταυτόχρονα, υπάρχουν αγωνιστικά καθίσματα, roll-bar και ζώνες ασφάλειας έξι σημείων.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η τετρακίνητη Alfa Romeo Giulia Veloce Ti των 280 PS (+τιμή)


Σύμφωνα με την ιταλική φίρμα, οι δύο ειδικές εκδόσεις θα προσφέρονται στα χρώματα GTA Red, Trophy White και Montreal Green. Βέβαια, για τους πιο σκληροπυρηνικούς, το Centro Stile της Alfa Romeo έχει φροντίσει να υπάρχουν χρωματικοί συνδυασμοί που παραπέμπουν σε αγωνιστικά μοντέλα της εποχής, όπως η 1750 GTAm.

Κάθε ιδιοκτήτης θα μπορεί να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί και να το συνδυάσει με τις δαγκάνες, τις ραφές των καθισμάτων και το roll-bar. Πατώντας εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε τους χρωματικούς συνδυασμούς που επιθυμείτε μέσω του διαμορφωτή.

Το κόστος της νέα Alfa Romeo Giulia GTA στην ιταλική αγορά αγγίζει τις 175.000€. Για την απόκτηση της κορυφαίας GTAm απαιτείται το επιπλέον ποσό των 5.000€. Εννοείται πως οι δύο εκδόσεις είναι περιορισμένης παραγωγής καθώς θα κατασκευαστούν σε μόλις 500 μονάδες. Εδώ μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια για τα δύο αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.