Οι τιμές του υβριδικού diesel Hyundai Tucson (+TractioN Video)

Το Hyundai Tucson 1.6D 48v Hybrid είναι διαθέσιμο πλέον και στην χώρα μας. Δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Hyundai είναι μία εταιρεία η οποία δίνει προτεραιότητα στις νέες τεχνολογίες και το κάνει πάντα με τον δικό της τρόπο. Αυτό αποδεικνύει και με το Tucson Hybrid 48V το οποίο δεν είναι από τα υβριδικά που έχουμε συνηθίσει… Και αυτό γιατί κάτω από το καπό του δεν υπάρχει κινητήρας βενζίνης αλλά πετρελαίου και 48βολτο ηλεκτρικό κύκλωμα.

Συγκεκριμένα, η υβριδική τεχνολογία της Hyundai περιλαμβάνει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 Volt, μία υβριδική μίζα/γεννήτρια και έναν μετατροπέα LDC (χαμηλής τάσης DC/DC). Εκτός από το 48 Volt ηλεκτρικό σύστημα, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο και με το συμβατικό 12V ηλεκτρικό σύστημα, το οποίο είναι συνδεδεμένο μέσω του μετατροπέα DC/DC στο 48V σύστημα.

Έτσι, τα μέρη της ενέργειας που αποθηκεύονται στο 48V κύκλωμα μπαταρίας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη σταθεροποίηση της 12V τροφοδοσίας ισχύος του οχήματος. H υβριδική μίζα/γεννήτρια δημιουργεί κινητική ενέργεια μέσω ανάκτησης (ενέργειας) έως 16 ίππων και ροπή 55 Nm στον άξονα της υβριδικής μίζας/γεννήτριας, η οποία βοηθά το έργο του θερμικού κινητήρα, όταν απαιτείται. Η υβριδική τεχνολογία της Hyundai που χρησιμοποιείται στο νέο Tucson, βελτιώνει έτσι σημαντικά την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές CO2 μέχρι και 11% σε σχέση με αντίστοιχη συμβατική έκδοση.

Κατά την οδήγηση με χαμηλές ταχύτητες, η λειτουργία σβησίματος του κινητήρα ενεργοποιείται σε ταχύτητες έως και 30 χλμ./ώρα. Σε περίπτωση επιβράδυνσης από τα 30 χλμ./ώρα έως και την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου χωρίς επιλεγμένη ταχύτητα, ο κινητήρας σβήνει τελείως. Η μέση κατανάλωση του Hyundai Tucson Hybrid 48V 136 PS είναι στα 5,5 λίτρα/100 χλμ.

Οι τιμές του Hyundai Tucson 1.6D 48v Hybrid στην χώρα μας ξεκινούν από τα 24.990 ευρώ για την έκδοση των 115 ίππων και από τα 26.190 ευρώ για την έκδοση των 136 ίππων. Αυτή διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τις Exclusive και Premium, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και τετρακίνηση. Η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ξεκινά από τα 28.590 ευρώ, ενώ η τετρακίνητη από τα 28.790 ευρώ. Το Hyundai Tucson 1.6D 48v Hybrid με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο στην έκδοση Premium, κοστίζει 31.690 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να θυμίσουμε πως όπως και όλα τα μοντέλα της κορεάτικης μάρκας έτσι και αυτό, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση (με απεριόριστα χιλιόμετρα), 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 5 χρόνια δωρεάν ετήσιο έλεγχο και 5 χρόνια εγγύηση βαφής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr