Η τιμή του νέου, υβριδικού Suzuki Swift στην Ελλάδα

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Suzuki στη χώρα μας δημοσίευσε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογό της. Δείτε πόσο κοστίζει το νέο Suzuki Swift...

Βρείτε μας στο

Το δημοφιλές Suzuki Swift ανανεώθηκε στα σημεία και η ελληνική αντιπροσωπεία προχώρησε στην αποκάλυψη των νέων τιμών. Το ιαπωνικό supermini ξεκινά από τα 13.350 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η τιμή του νέου, υβριδικού Suzuki Swift Sport στην Ελλάδα

Το ήπια υβριδικό μοντέλο είναι διαθέσιμο τόσο με μηχανικό κιβώτιο, όσο και με το αυτόματο CVT. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας 1,2 λίτρων απόδοσης 83 ίππων. Ξεκινάμε από την χειροκίνητη έκδοση, η οποία προσφέρεται στις εκδόσεις GL, GL+ και GLX. Οι ανώτατες τιμές λιανικής είναι 13.350, 14.740 και 16.210 ευρώ αντίστοιχα.

Υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις που συνδυάζονται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο. Σε αυτή την περίπτωση είναι διαθέσιμες οι πιο πλούσιες εκδόσεις GL+ και GLX, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 16.000 και 17.220 ευρώ αντίστοιχα.

Περνάμε στη γκάμα που εξοπλίζεται με το αυτόματο CVT κιβώτιο. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή ξεκινά από τα 14.780 ευρώ στην βασική έκδοση GL. Στην έκδοση GL+ η τιμή αυξάνεται στις 16.180 ευρώ, ενώ η πλουσιότερη GLX ξεκινά από τα 17.680 ευρώ.

Σε όλες τις τιμές που αναφέρουμε συμπεριλαμβάνονται οι φόροι, ενώ στη σχετική ενότητα της επίσημης ιστοσελίδας μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες.