Η τιμή του υβριδικού Fiat Panda που δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας

Η Fiat ανακοίνωσε την τιμή της υβριδικής έκδοσης του Fiat Panda. Πάμε να δούμε πόσο κοστίζει στις δύο εκδόσεις του με και χωρίς έκπτωση.

Βρείτε μας στο

Πριν από λίγους μήνες η Fiat παρουσίαση την υβριδική έκδοση του Panda, εμπλουτίζοντας έτσι την γκάμα του, η οποία διαθέτει μοντέλα με βενζίνη, φυσικό αέριο και πλέον με ηλεκτρική ενέργεια.

Δείτε ακόμη: Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford για συγκεκριμένα μοντέλα

Πλέον, το Fiat Panda Hybrid ξεκινά την πορεία του και στην Ελληνική αγορά. Στην “καρδιά” του μοντέλου βρίσκεται το νέο υβριδικό σύστημα της Fiat, το οποίο συνδυάζει το νέο ατμοσφαιρικό HyFly βενζινοκινητήρα των 1.000κ.εκ. με τον ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt integrated Starter Generator), προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων. Ο ηλεκτροκινητήρας παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία λιθίου υψηλής απόδοσης και υποβοηθά τον κινητήρα εσωτερικής καύσης κατά την επιτάχυνση, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου έως και 30%. Το σύνολο κατατάσσεται ως υβριδικό από το υπουργείο μεταφορών, υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6D Final, εκπέμπει μόλις 90γρμ./χλμ. CO2 και απαλλάσσεσαι από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Όλες οι εκδόσεις του Fiat Panda Hybrid προσφέρονται στο βασικό εξοπλισμό τους με το πακέτο Cross, το οποίο προσφέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και προφυλακτήρες με off-road look. Παράλληλα στην ειδική έκδοση Launch Edition, οι επενδύσεις των καθισμάτων καινοτομούν καθώς είναι κατασκευασμένες από “SEAQUAL YARN”, ένα συνθετικό ύφασμα πιστοποιημένο από την SEAQUAL INITIATIVE που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο προέρχεται κατά 10% από τη θάλασσα και 90% από τη στεριά.

Όσον αφορά τις τιμές του τώρα, το Fiat Panda Hybrid ξεκινά από τις 11.990 ευρώ (12.650 ευρώ χωρίς την έκπτωση), ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με την έκδοση Panda CNG (φυσικό αέριο). Στόχος της ελληνικής αντιπροσωπείας της Fiat είναι το κοινό να επιλέξει την ιδανική πρόταση σύμφωνα με τις ανάγκες του, αποκτώντας σε κάθε περίπτωση ένα αυτοκίνητο με εξαιρετική οικονομία καυσίμου και φιλικότητα προς το περιβάλλον, η οποία μεταφράζεται και σε απαλλαγή από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Για όσους θέλουν κάτι παραπάνω, υπάρχει και το υβριδικό Panda στην έκδοση City Cross Launch Edition η οποία κοστίζει 13.390 ευρώ (14.350 ευρώ χωρίς την έκπτωση).

Το νέο Fiat Panda Hybrid είναι άμεσα διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Fiat, ενώ όπως και όλες οι εκδόσεις του μοντέλου καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr