Η “βασίλισσα” της πατέντας! Ποια εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή;

Οι κατοχυρώσεις ευρεσιτεχνιών, γνωστές ως πατέντες, είναι καθοριστικές στην εξέλιξη της αυτοκίνησης. Η "βασίλισσα" της πατέντας μας έρχεται από την Ιαπωνία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Συνήθως, αναφερόμαστε σε πρωτιές εταιρειών, όταν μιλάμε για συγκρίσεις όπως οι πωλήσεις ανά έτος. Αυτή τη φορά, όμως, θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό. Γνωρίζετε ποια εταιρεία από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας κατοχύρωσε τις περισσότερες πατέντες μέσα στο 2022; Ας γνωρίσουμε την “βασίλισσα” της πατέντας!

Toyota: Νέα πατέντα που απολυμαίνει… τα χερούλια!

Μέσα στο 2022, λοιπόν, ο συνολικός αριθμός των 2.214 κατοχυρώσεων “έστειλε” την Toyota στην κορυφή αυτής της άτυπης σύγκρισης. Μάλιστα, πρόκειται για την μοναδική εταιρεία από τον κόσμο των αυτοκινήτων που κατάφερε να μπει στην κορυφαία δεκάδα του συνόλου των εταιρειών παγκοσμίως.


Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στο 2022 η πρώτη εταιρεία σε κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών ήταν η Samsung με 6.248 πατέντες σε ένα έτος. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση η IBM με 4.398 πατέντες και η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με την Taiwan Semiconductor Manufacturing των 3.024 πατεντών. Η τελευταία ίσως να σας είναι άγνωστη, αλλά πρόκειται για έναν κολοσσό στον τομέα των ημιαγωγών (τσιπ) και εδρεύει στην Ταϊβάν.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωριστούμε ως παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας, όπως αποδεικνύεται από τις πολλές πατέντες που εκδόθηκαν από την Toyota”, δήλωσε η Sandra Phillips-Rogers, γενική σύμβουλος, επικεφαλής νομικός διευθυντής και επικεφαλής διαφοροποίησης της Toyota Motor North America.

Εμείς από την πλευρά μας, αξίζει να υπενθυμίσουμε δύο πατέντες της Toyota που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον μέσα στο 2022. Η πρώτη είναι το τιμόνι που φουσκώνει σε μία έκτακτη ανάγκη, αλλά και το “fake” χειροκίνητο κιβώτιο για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Πηγή: nasdaq.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.