Η VW “τρολάρει” και… απειλεί την Tesla

Το Tesla Model 3 κέρδισε τον τίτλο του “Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020” στην Ελβετία και αυτό μάλλον... πείραξε την VW που φρόντισε να απαντήσει!

Βρείτε μας στο

Οι Γερμανοί μπορεί να μην φημίζονται για το χιούμορ τους, σίγουρα όμως αυτό δεν ισχύει για τις γερμανικές εταιρείες. Και αυτό έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν μέσα από τις διαφημίσεις τους, αλλά και τα ποσταρίσματά τους στους επίσημους λογαριασμούς τους στα soccial media (όπως αυτό εδώ το τρολάρισμα της BMW και την επική απάντηση της Mercedes).

Ακόμη μία απόδειξη του χιούμορ του αλλά και της παρεμβατικότητας των διαφημίσεών τους είναι και η νέα, ολοσέλιδη διαφήμιση της Volkswagen στον ελβετικό τύπο. Σε αυτή, φαίνεται μισό το εμπρός μέρος του νέου της ηλεκτρικού μοντέλου ID.3 και στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Ελβετικό αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020. Ήταν αρκετά εύκολο Tesla;”.

Και το κείμενο συνεχίζει λέγοντας αναγράφοντας ¨Αγαπητό Tesla Model 3, σε συγχαίρω για τη νίκη σου. Την επόμενη χρονιά ο ανταγωνισμός θα είναι πιο σκληρός. Τα λέμε του χρόνου. Σε χαιρετώ, ID.3”.

Προφανώς λοιπόν στην VW θεωρούν και πιστεύουν ακράδαντα πως το ID.3, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο του λαού, όπως έχει χαρακτηριστεί, θα είναι το αυτοκίνητο που θα κερδίσει τον τίτλο.

Μέχρι τότε… εμείς ας δούμε ποιο αυτοκίνητο κέρδισε τον τίτλο του “Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020” στην Ελλάδα.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr