Η υψηλότερη πολυκατοικία στην Ελλάδα και το μυστήριο με τους ορόφους…! (+video)

Ο "Πύργος Απόλλων" είναι το υψηλότερο κτήριο κατοικιών στην Ελλάδα. Δείτε που βρίσκεται, ποιο είναι το ύψος του αλλά και το μυστήριο με τον... 13ο όροφο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην καρδιά της Αθήνας επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ πλησίον της Πανόρμου βρίσκεται ο Πύργος Απόλλων, ο οποίος αποτελεί το υψηλότερο κτήριο κατοικιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.Στην καρδιά της Αθήνας επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ πλησίον της Πανόρμου βρίσκεται ο Πύργος Απόλλων, ο οποίος αποτελεί το υψηλότερο κτήριο κατοικιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κρύβει όμως ένα… μυστήριο, καθώς μπορεί να αποτελείται από 25 ορόφους και να έχει μέχρι και πισίνα στην ταράτσα του, όμως ο 13ος όροφος του θεωρείται χαμένος. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, ο όροφος αυτός απλά δεν υπάρχει. Και αυτό γιατί λόγω… πρόληψης στο μέτρημα, τον πέρασαν, με αποτέλεσμα ο πραγματικός 13ος όροφος να είναι ο 14ος. Παρόλο όμως που χτίστηκε ως κτίριο κατοικιών, σήμερα στεγάζει κυρίως γραφεία.

Πάμε να δούμε το video από το κανάλι του youtube, Up Stories.


ΠΗΓΗ: Up Stories

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]