Ιαβέρης – Στεφανής: Το αγαπημένο ελληνικό πλήρωμα σε ένα βίντεο ντοκουμέντο

Με αφορμή τα 70 χρόνια του Ράλι Ακρόπολις, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αγαπημένο ελληνικό πλήρωμα όπως εσείς το ψηφίσατε στο Acropolis Rally Hall of Fame!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ιαβέρης Στεφανής

Πριν από λίγο καιρό οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρας μας και πιο συγκεκριμένα του Ράλι Ακρόπολις, μίλησαν και έδωσαν την δική τους οπτική σχετικά με τους διακριθέντες του αγώνα των… Θεών! Σύμφωνα λοιπόν με την… ετυμηγορία τους, ο Ιαβέρης ήταν ο πλέον αγαπημένος Έλληνας οδηγός με ποσοστό 26%, ενώ πρώτους στους συνοδηγούς ήταν ο Κώστας Στεφανής με ποσοστό 55% (το μεγαλύτερο ποσοστό που καταγράφηκε στην σχετική ψηφοφορία)

Με αφορμή λοιπόν τα 70 χρόνια του Ράλι Ακρόπολις που συμπληρώνονται φέτος σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο-ντοκουμέντο με το πλέον αγαπημένο πλήρωμα του εθνικού μας αγώνα.

Όπως μας ανέφερε σχετικά ο Κώστας Στεφανής βλέποντάς του “ξαναθυμήθηκα το Ακρόπολις του 1978 μέσα από τις υπέροχες σκηνές του αξέχαστου φίλου μου Νίκου Γραμματικόπουλου”.


Ας απολαύσουμε όμως το video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]