Ιδιοκτήτες Bugatti Chiron βίωσαν την τελική ταχύτητα των 400 χλμ./ώρα (+video)

Για πρώτη (ίσως και τελευταία) φορά, 18 ιδιοκτήτες Bugatti Chiron είχαν την ευκαιρία να πιάσουν τελική ταχύτητα. Δείτε το εντυπωσιακό video από την εκδήλωση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bugatti Chiron

Την ώρα που οι συζητήσεις για οριοθέτηση της τελικής ταχύτητας έχουν ξεκινήσει, η Bugatti θέλησε να δώσει σε 18 ιδιοκτήτες Bugatti Chiron την ευκαιρία να βιώσουν την τελική ταχύτητα σε ελεγχόμενο χώρο.

Δείτε την Bugatti Chiron να πιάνει τα 414 χλμ./ώρα στην Autobahn (+video)

Βέβαια, στην περίπτωση μίας Bugatti Chiron των 400 χλμ./ώρα, η εύρεση του κατάλληλου χώρου δεν είναι απλή υπόθεση, αφού είναι αδύνατο να επιτευχθεί στις περισσότερες πίστες του κόσμου. Έτσι, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο “Kennedy Space Center” της Φλόριντα, εκεί όπου υπάρχει ευθεία μήκους 4,8 χιλιομέτρων.


Με την ολοκλήρωση του σχετικού σεμιναρίου, οι τυχεροί ιδιοκτήτες μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και βύθισαν το γκάζι στο πάτωμα, αγγίζοντας τα 400 χλμ./ώρα. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία απέδειξε ότι κάτω από ορισμένες συνθήκες, ακόμα και ένας μη επαγγελματίας οδηγός μπορεί να αναπτύξει αυτή την εξωπραγματική ταχύτητα.

Αυτό ήταν άλλωστε και το όραμα του Ferdinand Piëch πριν από πολλά χρόνια για μία αυθεντική Bugatti Veyron. Είχε προκαλέσει τους μηχανικούς να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να πιάσει τα 400 χλμ./ώρα το πρωί και να συνοδεύει τον ιδιοκτήτη του στην όπερα το βράδυ. Ακολουθεί το σχετικό video που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.