Ηλεκτρικό φορτίζει την μπαταρία του από ανθρώπινα περιττώματα!

Η είδηση να μας έρχεται από την Αυστραλία και μια εταιρία που παρουσίασε έναν... όχι και τόσο διαδεδομένο τρόπο φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο λύματα

Με τεράστια…. καφέ γραφικά στις πόρτες του, που δείχνουν με σαφήνεια την πηγή ενέργειας του, αυτό το ηλεκτρικό Hyundai Kona δεν διαφέρει έναντι των άλλων μοντέλων της κορεάτικης εταιρίας παρά μόνο στον τρόπο που φορτίζει την μπαταρία του. Η εταιρία ύδρευσης και διαχείρισης αποβλήτων Urban Utilities από την Αυστραλία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο project δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως οι… ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορούν να βρεθούν και αλλού.

Άνεμος και Ήλιος οδήγησαν τη χώρα μας σε νέο ιστορικό ρεκόρ “πράσινης ενέργειας”!

Η Urban Utilities συλλέγει κάθε μέρα ανθρώπινα απόβλητα ίσα με 60 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και διαχωρίζει από αυτά το νερό για την επαναχρησιμοποίηση του. Σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Queensland της Αυστραλίας ανέπτυξε μια φυσική μέθοδο εκμετάλλευσης των αποβλήτων για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, με τη καλλιέργεια βακτηρίων.

Τα εν λόγω βακτήρια διασπούν τα απόβλητα και απελευθερώνουν κατά τη διαδικασία καύσιμο αέριο -χωρίς οποιαδήποτε χρήση χημικού, το οποίο έπειτα συλλέγεται και μπορεί να τροφοδοτήσει μια γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία κατάφερε παράλληλα να παρακάμψει ένα ολόκληρο και ιδιαίτερα δαπανηρό στάδιο σε αυτή τη διαδικασία κάνοντας την παραγωγή ρεύματος οικονομικά συμφέρουσα.

“Μπορεί να μην το συνειδητοποιούν αλλά περισσότεροι από 330.000 άνθρωποι στο Brisbane βοηθούν στο να δημιουργήσουν καύσιμο για τα αυτοκίνητα μας κάθε φορά που τραβάνε το καζανάκι.”, δηλώνει σχετικά η εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας, Anna Hartley. Για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του Kona απαιτείται η επεξεργασία 150.000 λίτρων αποβλήτων.

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι τη χρονιά που μας πέρασε η Urban Utilities παρήγαγε αρκετή ηλεκτρική ενέργεια με τον παραπάνω τρόπο, για να καλύψει τις ανάγκες 4.000 νοικοκυριών για ένα χρόνο!

Η Hartley πρόσθεσε επίσης ότι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανθρώπινα απόβλητα έχει μειώσει παράλληλα τα ετήσια λειτουργικά κόστη της εταιρίας κατά 1,1 εκατ. ευρώ.

Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να αξιοποιούμε και εδώ στην Ευρώπη τα λύματα μας πιο αποδοτικά, μετά από αυτό;

ΠΗΓΗ: Urban Utilities

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr