Ήπια υβριδικό που ανήκει στο TOP-10 χωρίς τέλη και με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ

Απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας και, έπειτα από προωθητική ενέργεια, η τιμή του ξεκινά κάτω από τα 15.000 ευρώ. Δείτε το δημοφιλές, ήπια υβριδικό μοντέλο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Panda

Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε το ελληνικό TOP-10 των αυτοκινήτων, όπως διαμορφώνεται από την αρχή του έτους μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο (δείτε εδώ αναλυτικά). Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε ένα μοντέλο που ανήκει σε αυτά τα δέκα και η τιμή εκκίνησής του ορίζεται κάτω από τα 15.000 ευρώ. Ο λόγος για το δημοφιλές και ήπια υβριδικό Fiat Panda!

Δείτε επίσης: Το μοντέλο που “καλπάζει” στην C-SUV κατηγορία – Μπροστά και από Toyota C-HR 

Με ήπια υβριδικό μοτέρ
Το Fiat Panda έρχεται στην χώρα μας με ήπια υβριδικό σύστημα που φέρει κινητήρα βενζίνης ενός λίτρου της οικογένειας FireFly και ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt-integrated Starter Generator) 3,6 kW. Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ γίνεται από μπαταρία λιθίου τάσης 12 V, η οποία επιτρέπει στο υβριδικό πακέτο να έχει μικρές διαστάσεις και χαμηλό συνολικό βάρος. Η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 70 ίππους και τα 92 Nm ροπής και το κιβώτιο είναι χειροκίνητο με 6 σχέσεις.


Πρωτιά στην κατηγορία του
Όπως αναφέραμε, το Fiat Panda ανήκει στο ελληνικό TOP-10, συγκεκριμένα στην 7η θέση. Ταυτόχρονα, όμως, αποτελεί και το best-seller στην κατηγορία του (A-Segment). Με 2.607 ταξινομήσεις από την αρχή του έτους βρίσκεται μπροστά από το δεύτερο KIA Picanto (1.896 ταξινομήσεις), αλλά και από το τρίτο Hyundai i10 που έχει ταξινομηθεί 1.665 φορές.

Χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με 5 χρόνια εγγύηση
Έπειτα από προωθητική ενέργεια μείωσης τιμής κατά 1.200 ευρώ, το Fiat Panda των 70 ίππων προσφέρεται στην Ελλάδα με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τα 14.590 ευρώ. Ταυτόχρονα, σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως οι χαμηλές εκπομπές ρύπων εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ συμπεριλαμβάνεται και εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας πέντε ετών ή 200.000 χιλιομέτρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.