Jigger-Στεφανής: Μια… γρήγορη ιστορία, με τη Lancia Delta Integrale (+video)

Ξεφύλλιζα κάποιες σημειώσεις μου από τα ράλι στη Γερμανία που τρέξαμε με τον Jigger to 1991 και τα νούμερα που είδα ήταν συγκλονιστικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μέσα σε ένα Road Book βρήκα ένα χαρτί με τυπωμένα επάνω του κάποια αποτελέσματα ειδικής διαδρομής. Ήταν από το Rallye Niedersachsen (το γράφω όπως ακριβώς ήταν τυπωμένο) που έγινε στις 21-24/2/1991 στο Bad Pyrmont στην κάτω Σαξονία.

Τρέχαμε με τη 16βάλβιδη Lancia Delta Integrale και επειδή ο αγώνας είχε χιόνια είχαμε για προπομπό μας τον Charly Beck, έμπειρος Γερμανός εργοστασιακός οδηγός ράλι, για να περνά πριν από εμάς από τις ειδικές διαδρομές και μελετώντας τις συνθήκες να μας κατευθύνει τι λάστιχα να χρησιμοποιούμε.

Φτάνοντας στην 10η ειδική διαδρομή του αγώνα που άκουγε στο όνομα Ernestinent sort μήκους 5.07 χιλιομέτρων ο καιρός είχε αλλάξει και έβρεχε καταρρακτωδώς. Μόλις ο Charly τελείωσε την ειδική διαδρομή μας είπε να φορέσουμε σλικ λάστιχα δηλαδή φαλακρά χωρίς καμία χάραξη. Κοιταχτήκαμε με τον Jigger γιατί η σφοδρότητα της βροχής ήταν μεγάλη, αλλά από την άλλη δεν μπορούσαμε να τον αμφισβητήσουμε γιατί είχε τεράστια εμπειρία. Με κρύα καρδιά φορέσαμε τα σλικ, στηθήκαμε στην αφετηρία της ειδικής και περιμέναμε την αντίστροφη μέτρηση του κριτή για να ξεκινήσουμε.


Θυμάμαι η ειδική διαδρομή ήταν δίπλα σε ένα ποτάμι με ατελείωτες ευθείες και καμπές. Με το Go του κριτή ο Jigger έβαλε το γκάζι στο πάτωμα φορτώνοντας την μια ταχύτητα μετά την άλλη για να κουμπώσει την 6η και να σηκώσει το πόδι του από το γκάζι, μόλις περάσαμε την γραμμή τερματισμού της ειδικής διαδρομής.

Αμέσως μετά το κοντρόλ μας περίμενε ο Charly Beck με ένα σαρδόνιο χαμόγελο αλλά και ένας άνθρωπος της Toyota Team Deutschland που λεγόταν Matter Sicherheit με ένα φορητό εκτυπωτή!!! Και μου έδωσε αυτό το χαρτί με τα αποτελέσματα της ειδικής διαδρομής με τα 10 πρώτα αυτοκίνητα.

Χρόνος του πρώτου οδηγού 1 λεπτό και 34 δευτερόλεπτα με την ανατριχιαστική μέση ωριαία ταχύτητα των 194 χιλιομέτρων την ώρα!!! Εμείς είχαμε κάνει 4o χρόνο γενικής με 1’39”.

Με καταρρακτώδη βροχή επαναλαμβάνω και με σλικ λάστιχα. Ήταν τόσο άψογο το οδόστρωμα που σε κανένα σημείο δεν λίμναζαν νερά και είχε πολύ μεγάλο συντελεστή πρόσφυσης.

Δεν γλιστρήσαμε σε κανένα σημείο και θυμάμαι σε πολλά σημεία και για αρκετή ώρα ο κινητήρας να δουλεύει στον κόφτη με τελική ταχύτητα η Lancia 210 χλμ.

Όμορφες αναμνήσεις από εκείνη την υπέροχη εποχή που είχα την τύχη και τη χαρά να ζήσω και να βρίσκομαι μέσα στο δεξί, καυτό κάθισμα ενός κορυφαίου αυτοκινήτου που κέρδιζε αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα δίπλα σε έναν υπέροχο φίλο και ταχύτατο οδηγό!

Πιο κάτω ακολουθεί και το σχετικό video από την ανασκόπηση της χρονιάς εκείνης στο γερμανικό πρωτάθλημα, με το πέρασμά μας στο 1:06.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: [email protected]