Κ. Μητσοτάκης: Καμία μείωση στον ειδικό φόρο καυσίμων, έρχεται ενισχυμένο επίδομα (+video)

Νέο, ενισχυμένο επίδομα καυσίμων προανήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξη. Δείτε πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις και γιατί δεν θα μειωθεί ο ειδικός φόρος!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Επιδότηση καυσίμων

Ένα σχεδιάγραμμα με τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με την “άμυνα” απέναντι στην αύξηση των καυσίμων έδωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της ΕΡΤ. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα έρχονται ανακοινώσεις σχετικά με το νέο, ενισχυμένο επίδομα καυσίμων.

Διαβάστε επίσης: Όταν η τιμή βενζίνης ξεπέρασε για πρώτη φορά το 1,00 ευρώ

Αναφορικά με τα καύσιμα, ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης. “Με αυτό τον τρόπο θα επιδοτούσαμε περισσότερο τους πλούσιους και λιγότερο τους φτωχούς, διότι αυτοί έχουνε μεγαλύτερες καταναλώσεις”, τόνισε, ενώ συμπλήρωσε πως θα υπάρξουν παρεμβάσεις στην βενζίνη με τις ανακοινώσεις να έρχονται εντός της επόμενης εβδομάδας από το Οικονομικό Επιτελείο.

“Ο τρόπος με τον οποίο έχουμε παρέμβει μέχρι σήμερα στις αυξήσεις των τιμών της βενζίνης, σας δίνει ένα περίγραμμα του πως θα παρέμβουμε από εδώ και στο εξής, ίσως και με έναν πιο ενισχυμένο τρόπο”, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το συμπέρασμα είναι ότι πιθανόν να υπάρξει ένας δεύτερος γύρος επιδόματος Fuel Pass, όπως συνέβη πριν από λίγο καιρό. “Ενισχυμένος τρόπος” είπε ο Πρωθυπουργός, άρα δεν είναι καθόλου απίθανο το ποσό της επιδότησης να ξεπεράσει τα 40-45 ευρώ.

“Πρέπει να υπάρξει μία ενίσχυση των πολιτών εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών”, ανέφερε στη συνέχεια. Παραθέτουμε το σχετικό video, από το στιγμιότυπο 28.50 ξεκινά η αναφορά στην επιδότηση της βενζίνης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.