Καλιφόρνια: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου σε αυτοκινητόδρομο (+video)

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν οι επιβάτες του αεροπλάνου. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, ο χειριστής αναγκάστηκε να το προσγειώσει δίπλα σε κινούμενα οχήματα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αεροπλάνο

Σε αναγκαστική προσγείωση λόγω βλάβης αναγκάστηκε να προχωρήσει ο χειριστής του μικρού αεροπλάνου που θα δούμε στο video. Δίχως να έχει άλλη επιλογή, επέλεξε να κατευθυνθεί σε αυτοκινητόδρομο, στον οποίο μάλιστα εκείνη τη στιγμή κινούνταν αρκετά αυτοκίνητα. Το τέλος ήταν αίσιο, μιας και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκε βλάβη στο μονοκινητήριο Pipe PA-32, με τον αερολιμένα “Corona” της Καλιφόρνια να απέχει αρκετά. Το video που ακολουθεί κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει τον πιλότο να προσπαθεί να προσγειώσει το αεροπλάνο όσο πιο ομαλά γίνεται στον αυτοκινητόδρομο.

Τυχερό ήταν μέσα στην ατυχία του ήταν το πλήρωμα του ελικοπτέρου, αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί. Δεν ήρθε σε επαφή με κανένα αυτοκίνητο στη διάρκεια της προσγείωσης, ενώ κατά την απότομη πρόσκρουση ξέσπασε πυρκαγιά. Ευτυχώς οι επιβάτες του μονοκινητήριου απομακρύνθηκαν γρήγορα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Ακολουθεί το σχετικό video που εξασφάλισε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.