«Καλπάζει» η Tesla, ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία την Toyota

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Φυσικό επόμενο είναι η Tesla να γιγαντώνεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα κέρδη της Tesla έχουν εκτοξευθεί το τελευταίο διάστημα, με τις πωλήσεις της να καταγράφουν συνεχώς νέο ρεκόρ. Μάλιστα, πλέον η χρηματιστηριακή της αξία ξεπέρασε αυτή της Toyota. Η τελευταία θυμίζουμε πως πρόσφατα ανακηρύχθηκε, για ακόμη μία χρονιά, η πολυτιμότερη μάρκα της αυτοκίνησης, σύμφωνα με την έρευνα της Brandz.

Διαβάστε επίσης: Tesla με ενεργοποιημένο Autopilot καρφώθηκε σε φορτηγό (+video)

Η πρόσφατη αύξηση στην τιμής της μετοχής κατά 5% οδήγησε σε εκτόξευση της χρηματιστηριακής αξίας κατά 209,47 δις δολάρια. Αυτό το νούμερο μεταφράζεται σε πρωτιά της Tesla στον τομέα της αυτοκίνησης, αφήνοντας πίσω της τον τεράστιο ιαπωνικό κολοσσό που ονομάζεται Toyota.

Εδώ και αρκετά διαδοχικά τρίμηνα, η αμερικανική εταιρεία παρουσιάζει συνεχώς αυξημένα κέρδη με τις πωλήσεις της να απεικονίζουν με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Το προηγούμενο οικονομικό έτος, πούλησε 367.200 αυτοκίνητα, ενώ ο στόχος της για φέτος είναι να σπάσει το όριο των 500.000. Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι παρά την έξαρση της πανδημίας, ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι ο στόχος είναι καθ’ όλα εφικτός.

Tesla: Έρχονται σύντομα οι “μπαταρίες του λαού”!

Η μεγάλη αύξηση της μετοχής ήρθε όταν η Tesla ανακοίνωσε ότι το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους πούλησε 90.650 αυτοκίνητα, επίδοση που ξεπέρασε ακόμα και το πιο αισιόδοξο στόχο των 72.000 ηλεκτρικών οχημάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.