Κάπως έτσι θα είναι η επόμενη γενιά Honda Civic Type R

Θα θέλατε να είναι κάπως έτσι η επόμενη γενιά του Honda Civic Type R; Διαβάστε πως προέκυψαν οι συγκεκριμένες ψηφιακές εικόνες...

Βρείτε μας στο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση της 11ης γενιάς Honda Civic έχει ξεκινήσει. Μάλιστα, πλέον μπορούμε να πάρουμε και μία πρώτη “γεύση” από την κορυφαία του έκδοση. Στις εικόνες απεικονίζεται το Honda Civic Type R, ή μάλλον καλύτερα, το πως περίπου θα είναι.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Honda Civic 1.0 VTEC Turbo Elegance 126 PS 

Η 11η γενιά Civic αναμένεται να έρθει μέσα στο 2022. Αυτό σημαίνει ότι η κορυφαία έκδοση θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο τέλος εκείνης της χρονιάς ή στις αρχές τις επόμενης. Μερικές φωτογραφίες του πραγματικού μοντέλου με καμουφλάζ, σε συνδυασμό με τις επίσημες εικόνες διπλώματος ευρεσιτεχνίας από την αρχειοθέτηση της Honda, ήταν αρκετές ώστε να μας δώσουν την εικόνα του μελλοντικού ιαπωνικού hot hatch.

Αυτό ακριβώς έκανε ένα μέλος του φόρουμ “CIVIC XI”. Συνδύασε τα επίσημα σχέδια από την κατοχύρωση της πατέντας με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του καμουφλαρισμένου μοντέλου. Επεξεργάστηκε τα δεδομένα, πρόσθεσε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα Honda Civic Type R και ιδού το αποτέλεσμα.

Στις ψηφιακές φωτογραφίες βλέπουμε ένα αυτοκίνητο με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και λεπτότερα φωτιστικά σώματα. Μάλιστα, στο πίσω μέρος μία δέσμη led ενώνει τα δύο σώματα. Ασφαλώς δεν απουσιάζουν τα στοιχεία που δίνουν τον δυναμικό χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα η μεγάλη αεροτομή που δεσπόζει στο πίσω μέρος, ο αεραγωγός στο καπό και οι τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Μένει μόνο να δούμε πόσο κοντά στην πραγματικότητα θα είναι οι συγκεκριμένες ψηφιακές εικόνες.

Πηγή: civicxi.com