Έτσι θα μπορούσε να είναι το σύγχρονο Fiat Coupe

Πώς θα σας φαινόταν ο ερχομός ενός σύγχρονου Fiat Coupe; Ο Ιταλός σχεδιαστής, Gaspare Conticelli, πιστεύει στην αναβίωσή του και το φαντάζεται κάπως έτσι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η παραγωγή του Fiat Coupe ολοκληρώθηκε το 2000 και ήταν μία από τις λαμπρές επιτυχίες της ιταλικής φίρμας. Μπορεί να είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει νέα έκδοση στο άμεσο μέλλον, αλλά αυτές οι ψηφιακές εικόνες μας βοηθούν να φανταστούμε πως θα ήταν η σύγχρονη εκδοχή του.

Πρόκειται για σχέδια του ανεξάρτητου σχεδιαστή, Gaspare Conticelli. Ο Ιταλός προσπάθησε να «παντρέψει» τα χαρακτηριστικά του παλιού μοντέλου με την σύγχρονη αντίληψη για τα αυτοκίνητα. Στις ψηφιακές φωτογραφίες βλέπουμε αρκετές ομοιότητες του «νέου» Fiat Coupe Tribute με το αποτέλεσμα του Chris Bangle, ο οποίος σχεδίασε το πραγματικό αυτοκίνητο.

Fiat Coupe 20V: Πεντακύλινδρη «μαγεία»

Τα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν κοινά στοιχεία, αν και ενσωματώνουν τη σύγχρονη τεχνολογία των Led. Επιπλέον, πάνω από τους θόλους υπάρχουν οι χαρακτηριστικές ακμές του Fiat Coupe. Παρόμοια φιλοσοφία συναντάμε και στο πίσω μέρος. Υπάρχουν διπλά φωτιστικά σώματα που κάποτε ήταν σήμα κατατεθέν του ιταλικού μοντέλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Coupe παρουσιάστηκε επίσημα το 1993 και πίσω από την εξωτερική του σχεδίαση βρισκόταν ο Chris Bangle. Η σχεδίαση των εσωτερικών χώρων, από την άλλη πλευρά, έγινε από τον οίκο Pininfarina. Η παραγωγή του Fiat Coupe ξεκίνησε το 1993 και ολοκληρώθηκε το 2000, με τους Ιταλούς να πουλάνε σε αυτό το διάστημα 72.762 αντίτυπα.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 Fiat Panda που θα μας μείνουν για… πάντα

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν πρόκειται να γνωρίσει στο άμεσο μέλλον κάποιον αντικαταστάτη. Παρ’ όλα αυτά, ο δημιουργός οραματίζεται μία σύγχρονη έκδοση που θα έχει κάτω από τον καπό τον 1.400άρη κινητήρα του Abarth 124 Spider. Το συγκεκριμένο μοτέρ αποδίδει 166 ίππους και θα μπορούσε να συνδυαστεί με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση ασφαλώς στους εμπρός τροχούς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.