Κάπως έτσι θα ήταν μία σύγχρονη, αγωνιστική Ferrari F40

Η Ferrari F40 είναι ένα θρυλικό αυτοκίνητο που "στοιχειώνει" μέχρι σήμερα τους σχεδιαστές. Αυτή τη φορά θα δούμε μία ψηφιακή, σύγχρονη εκδοχή της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

O πειραματισμός με θρυλικά αυτοκίνητα του παρελθόντος στα οποία ενσωματώνονται σύγχρονα στοιχεία δεν είναι κάτι το καινούριο. Ας δούμε τη νέα δημιουργία ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή που χρησιμοποίησε ως βάση την θρυλική Ferrari F40.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία και οι απειλές πίσω από την Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein (+video)

Στόχος του Khyzyl Saleem, γνωστός ως “the_kyza” από τα social media, ήταν η δημιουργία μίας αγωνιστικής Ferrari F40 που ενσωματώνει σύγχρονα στοιχεία που θα συναντούσαμε σε μία 458 Challenge της δεκαετίας του 2010. Αυτός είναι και ο λόγος που ονομάζει το νέο του, ψηφιακό project ως Ferrari F40 Challenger.

Στο εμπρός τμήμα συναντάμε έντονα “νεύρα” και μεγάλους αεραγωγούς, ενώ η θέα των φωτιστικών σωμάτων παραπέμπει κατευθείαν στην θρυλική Ιταλίδα των 80s. Συνεχίζοντας προς το πίσω μέρος, το κλίμα γίνεται ακόμα πιο πολεμικό, με την μεγάλη αεροτομή, τον διαχύτη, αλλά και την τριπλή απόληξη της εξάτμισης. Υπενθυμίζουμε ότι με την ολοκλήρωση παραγωγής της Ferrari F40 υπήρξαν “hardcore” εκδόσεις, όπως η LM και η GTE που κατασκευάστηκαν τις χρονιές 1994 και 1996 αντίστοιχα.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση στο Instagram στην οποία υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το εσωτερικό, αφού το μοναδικό ορατό στοιχείο είναι τα αγωνιστικά καθίσματα της εταιρείας Sparco.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khyzyl Saleem (@the_kyza)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.