Καραμπόλα 100 αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. με τα πρώτα χιόνια (+video)

Μετά το κύμα ζέστης που σάρωσε τις Η.Π.Α. το καλοκαίρι, ήρθαν και τα πρώτα χιόνια που έφεραν μαζί τους καραμπόλα με δεκάδες αυτοκίνητα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Καραμπόλα στις Ηνωμένες Πολιτείες 2022

Μπορεί στην Ελλάδα ο καιρός να είναι ακόμη σχετικά ήπιος, ωστόσο στο Colorado των Ηνωμένων Πολιτειών τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Αν και συνηθισμένο για αυτή την εποχή του χρόνου, το καιρικό φαινόμενο φαίνεται να έπιασε στον ύπνο τους οδηγούς που κινούνταν στη λεωφόρο 6th Avenue με αποτέλεσμα μια καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν περίπου 100 αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Η ζωή του Ferruccio Lamborghini γίνεται ταινία (+video)

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση της τοπικές αστυνομίας, η καταιγίδα που προκάλεσε τη χιονόπτωση δεν ήταν και η ακραία που έχει καταγραφεί ήταν ωστόσο αρκετή για να παγώσει τους δρόμους της περιοχής και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα τόσο μεγάλο τροχαίο ατύχημα.


Στην αναφορά των τοπικών μέσων γίνεται λόγος για τραυματίες αλλά και οχήματα που χρειάστηκε γερανός για να μεταφερθούν εκτός αυτοκινητόδρομου, λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστησαν, ωστόσο ευτυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση για απώλεια ζωής.

Διαβάστε επίσης: Ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα στον ΒΟΑΚ. Οι αστυνομικοί απέτρεψαν τα χειρότερα

Αυτό δεν ήταν το μόνο τροχαίο ατύχημα που έγινε στην περιοχή στις 4 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή της καταιγίδας, με την αστυνομία να αναφέρει ότι υπήρχαν και άλλα σαφώς μικρότερα σε μέγεθος τροχαία που έγιναν λόγω της ολισθηρότητας στους δρόμους του Denver. Η αστυνομία μάλιστα εξέδωσε και σχετικό συναγερμό για να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά και οδηγίες στην περίπτωση που εμπλακεί κάποιος σε τροχαίο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.