Καραμπόλα με 100 αυτοκίνητα στην Κίνα – Video από την απόλυτη καταστροφή!

Καραμπόλα με εμπλοκή περίπου 100 οχημάτων σημειώθηκε στην πόλη Σουτσόου της Κίνας. Δείτε στο video το μέγεθος της καταστροφής, ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
καραμπόλα

Μία τεράστια καραμπόλα με εμπλοκή περίπου 100 αυτοκινήτων σημειώθηκε στην Κίνα και, πιο συγκεκριμένα, σε αυτοκινητόδρομο της πόλης Σουτσόου. Αιτία του πολλαπλού τροχαίου ήταν οι καιρικές συνθήκες, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, με τον πάγο να καθιστά τις μετακινήσεις ιδιαίτερα δύσκολες.

Δείτε επίσης: Δυστύχημα στην Πάτρα – 20 και 21 ετών τα θύματα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα

Όπως θα δείτε και στο video που κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του διαδικτύου, ενεπλάκησαν περίπου 100 οχήματα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποια απώλεια ζωής, ωστόσο τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έξι ακόμα υπέστησαν μικροτραυματισμούς.


“Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε την Κίνα να χτυπιέται από χιονοθύελλες πάγο, δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες για τα εκατομμύρια οδηγών που ξεκινούν ταξίδια για την πατρίδα τους προκειμένου να γιορτάσου τις διακοπές της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς”, αναφέρουν χαρακτηριστικά τα τοπικά μέσα. Ακολουθεί το σχετικό video που δημοσιεύθηκε στο Twitter.

Πηγή: indiatoday.in

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.