Κατασκοπεία: Έτσι θα είναι η καυτή Toyota GR Corolla των 300 ίππων

Νέες πληροφορίες και εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα Toyota GR Corolla των 300 ίππων! Παμε να τις δούμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μετά τις φήμες για μια 4κίνητη Toyota GR Corolla που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να δούμε και τις πρώτες εικόνες, που κυκλοφόρησαν σε ιαπωνικό περιοδικό (το πάντα έγκυρο “Best Car” συγκεκριμένα) αλλά και να διαβάσουμε περισσότερα για το νέο ιαπωνικό μοντέλο.

Μέχρι τώρα λοιπόν γνωρίζαμε πως κάτω από το καπό θα δούμε το 3κύλινδρο turbo μοτέρ των 1,6 λίτρων, το οποίο μάλιστα θα είναι ισχυρότερο από του 4κίνητου Yaris με την απόδοση του να εικάζεται ότι θα πλησιάζει του 300 ίππους. Η μετάδοση έρχεται επίσης από το μικρό μοντέλο των Ιαπώνων, κάτι που αφορά τόσο το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων όσο και το σύστημα τετρακίνησης με τα διαφορετικά προγράμματα.

Αυτή την φορά μαθαίνουμε πως η Toyota GR Corolla θα έχει αυξημένο πλάτος κατά 20 mm, καθώς οι θόλοι είναι “φουσκωμένοι” όπως βλέπουμε και στις εικόνες, ενώ το βάρος του θα είναι στα 1.340 κιλά. Μόλις 60 κιλά αυξημένο σε σχέση με το GR Yaris.

Εκτός από αυτές τις τεχνικές πληροφορίες όμως, μπορούμε να δούμε και στοιχεία της εμφάνισή της GR Corolla στις εικόνες. Σε αυτές εκτός από τους φουσκωμένους θόλους, στους οποίος αναφερθήκαμε πιο πριν, φαίνονται επίσης οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, οι δύο απολήξεις εξάτμισης πίσω και φυσικά οι πολυάκτινες ζάντες σε μαύρο χρώμα.

Πηγή: auto.ltn

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr