Κατασκοπεία: Νέα Alfa Romeo Giulietta

Η επικείμενη συγχώνευση των ομίλων FCA και PSA έχει αναζωπυρώσει τις φήμες για την επόμενη γενιά της Alfa Romeo Giuietta.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η επικείμενη συνεργασία των ομίλων FCA και PSA όπως είναι λογικό θα αλλάξει τα σχέδια των ιθυνόντων της Alfa Romeo σχετικά με τον απόγονο της Giulietta.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διαβάζουμε στα ιταλικά μέσα αλλά και με τα όσα λέει η λογική, όπως αυτή πηγάζει από τα νέα δεδομένα που φέρνει η επικείμενη συγχώνευση των δύο εταιρειών, θα μπει τέλος στα σχέδια της Alfa Romeo για πισωκίνητη Giulietta.

Το ιταλικό μοντέλο το οποίο πλησιάζει πλέον την δεκαετία στους δρόμους, από όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον δρόμο της… λογικής.


Έτσι θα δούμε αντικαταστάτη του, αλλά όχι άμεσα, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα έχει την κίνηση στον πίσω άξονα αλλά στον εμπρός. Όπως είναι λογικό, η επόμενη γενιά της Giulietta θα πατήσει σε… γαλλικό πάτωμα, καθώς έτσι θα εξοικονομηθεί τεράστιο ποσό για την εξέλιξη του αυτοκινήτου. Αυτός εξάλλου είναι και ένας από τους λόγους που οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Να εξοικονομήσουν χρήματα.

Προφανώς είναι νωρίς για ανακοινώσεις, αν και η ιταλική μάρκα στο άμεσο πλάνο της έχει βγάλει από τα σχέδιά της την Giulietta, όμως με τα νέα δεδομένα το αυτοκίνητο θα είναι πιο εύκολο να συνεχίσει την καριέρα του από ότι πριν. Προς το παρόν οι ιθύνοντες της ιταλικής μάρκας μιλούν ανοικτά μόνο για δύο νέα SUV, νέα Stelvio και νέα Giulia.

Σε κάθε περίπτωση, να αναφέρουμε πως το αυτοκίνητο που βλέπουμε πιο πάνω αποτελεί ψηφιακή απεικόνιση του πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά της Alfa Romeo Giulietta στην έκδοση Quadrifoglio, από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή LP Design.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]