Κατέρρευσε γέφυρα στο Κομπότι Άρτας

Η γέφυρα στην οποία είχαν γίνει εργασίες το 2015, κατέρρευσε εκ νέου... λόγω της έντονης βροχόπτωσης κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας "Gaia".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έκλεισε ο δρόμος προς την παλιά Εθνική Οδό, στο Κομπότι της Άρτας, μετά από κατάρρευση της γέφυρας στην περιοχή. Τμήμα της ίδιας γέφυρας είχε καταρρεύσει και πάλι το 2015 σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινόμενων.

Ο δρόμος δεν εξυπηρετεί οικισμούς αλλά κατά κύριο λόγο αγροτικές περιοχές κι έτσι δεν υπάρχουν αποκλεισμοί, καθώς υφίστανται και εναλλακτικές οδοί. Δεν έχει αναφερθεί κάποιους τραυματισμός ή περαιτέρω υλικές ζημιές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στις 11 Νοεμβρίου του 2021 είχαν γίνει εργασίες διευθέτησης της κοίτης του ποταμού στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων το προηγούμενο διάστημα έγιναν από ιδιώτες κάποιες παρεμβάσεις, με αποτέλεσμα το νερό όταν υπάρχει μεγάλος όγκος, να αποκτά μεγαλύτερη ταχύτητα και να ασκεί έντονη πίεση στη γέφυρα.


ΠΗΓΗ: ΕΡΤ NEWS

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]