“Καθαρός Δακτύλιος”: Με 100άδες άδειες δίνουν το… καλό παράδειγμα βουλευτές και κόμματα

Το καλό παράδειγμα θέλουν να δώσουν κόμματα και βουλευτές στους πολίτες με αφορμή τον "Καθαρό Δακτύλιο". Με τόσες άδειες όμως, μάλλον δεν το... καταφέρνουν!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

“Με στόχο την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της Αθήνας επιστρέφει το γνωστό και δοκιμασμένο μέτρο του δακτυλίου, αλλά με ορισμένες τροποποιήσεις που έχουν ως στόχο να αποτελεί πλέον «πράσινο δακτύλιο», με δραστική περικοπή των εξαιρέσεων συνολικά κατά 50% και πρώτα από όλα για τους βουλευτές και τα κόμματα”. Έτσι ακριβώς ξεκινά η ανακοίνωση για τον “Καθαρό Δακτύλιο”. Και συνεχίζει λέγοντας “ως γνωστόν, στο παρελθόν υπήρχε πληθώρα αδειών εισόδου στο δακτύλιο. Οι άδειες δακτυλίου περιορίζονται στο 50% επί του συνόλου και «μαχαίρι πέφτει» κυρίως στις άδειες των πολιτικών, προκειμένου να δώσουν το καλό παράδειγμα για την εφαρμογή του δακτυλίου”. Βλέποντας όμως τι θα ισχύσει αναρωτιόμαστε αν έτσι δίνουν το καλό παράδειγμα. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τι προβλέπεται.

Διαβάστε εδώ για το ωράριο, τα όρια και τις ημερομηνίες ισχύς του νέου “Καθαρού Δακτύλιου”

Το πρώτο κόμμα λοιπόν είχε δικαίωμα με βάση την τελευταία απόφαση του 2017 σε άδειες δακτυλίου για 200 αυτοκίνητα και πλέον θα έχει για 100. Το δεύτερο κόμμα είχε για 130 και πλέον θα έχει για 65. Το τρίτο κόμμα είχε για 40 και πλέον θα έχει για 20. Το τέταρτο κόμμα είχε για 33 και πλέον θα έχει για 17. Το πέμπτο κόμμα είχε για 25 και πλέον θα έχει για 13. Το έκτο κόμμα είχε για 20 και πλέον θα έχει για 10. Το έβδομο κόμμα και τα κόμματα πέραν αυτού, είχαν για 13 και πλέον θα έχουν για έξι.

Δεν είναι όμως μόνο οι παραπάνω άδειες καθώς θα έχουμε και άλλες άδειες. Συγκεκριμένα, οι Βουλευτές και Ευρωβουλευτές από εκεί που είχαν τρεις άδειες δακτυλίου θα δικαιούνται δύο. Ενώ τα γραφεία Υπουργών και Υφυπουργών από 15 άδειες δακτυλίου, θα δικαιούνται μόνο επτά. Σίγουρα υπάρχει μείωση, αλλά καλό παράδειγμα με δύο άδειες σε κάθε βουλευτή και ευρωβουλευτή μάλλον δεν γίνεται…

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να κυκλοφορεί ένας βουλευτής καθημερινά εντός δακτυλίου προκειμένου να φτάσει στην βουλή με το αυτοκίνητό του. Όμως το μετρό έχει στάση ακριβώς στην Πλατεία Συντάγματος και αν οι βουλευτές μας ενδιαφέρονται να δώσουν το καλό παράδειγμα, θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν… και όχι να εκδώσουν 100άδες άδεις για τον “Καθαρό Δακτύλιο”, για τους ίδιους, τα κόμματα και τα γραφεία τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr