Και ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka

Στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης βρίσκεται το νέο Opel Mokka, το οποίο από την αρχή της εμπορικής του καριέρας θα έχει και ηλεκτρική έκδοση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξής του βρίσκεται το νέο Opel Mokka καθώς εμφανίζεται στο δρόμο, καμουφλαρισμένο για τις δοκιμές από τους μηχανικούς της Opel. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η Opel στην ανακοίνωσή της, η δεύτερη γενιά Mokka είναι ολοκαίνουργια, με νέα τεχνολογία, που περιλαμβάνει και σύστημα ηλεκτροκίνησης.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του έτους. Τα πρώτα αυτοκίνητα παραγωγής θα είναι ηλεκτρικά και αναμένεται να φτάσουν στους πελάτες στις αρχές του 2021. Η νέα γενιά απαλλάσσεται από το γράμμα “X” στο όνομα – όπως και η δημοφιλής πρώτη γενιά που έκανε το ντεμπούτο της το 2012.

Οι αναλογίες του νέου Mokka ήδη διαγράφονται πίσω από το καμουφλάζ, χάρη στους ευδιάκριτους κοντούς εμπρός και πίσω προβόλους – σε πλήρη αρμονία με την εξελιγμένη σχεδιαστική φιλοσοφία Opel. Οδηγός και επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό, ενώ σύμφωνα πάντα με την Opel οι σχεδιαστές της επικεντρώθηκαν στα ουσιώδη και απαραίτητα, καταργώντας οτιδήποτε «φλύαρο».

Ο CEO της Opel, Michael Lohscheller είπε χαρακτηριστικά: «Παρακολούθησα στενά την εξέλιξη του νέου Mokka για δυόμισι χρόνια και είμαι πολύ περήφανος για αυτό το νέο Opel, το οποίο θα είναι ηλεκτρικό από την αρχή! Μπορώ να υποσχεθώ ότι το νέο Mokka θα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα στη μακροχρόνια ιστορία μας! Αυτή η δεύτερη γενιά αποτυπώνει όλα όσα συμβολίζει η Opel σήμερα και στο μέλλον, και θα αλλάξει την αντίληψη για τη μάρκα μας. Οι μηχανικοί μας έχουν ακόμα σημαντική δουλειά να κάνουν, αλλά εγώ ανυπομονώ να σας παρουσιάσω σύντομα το νέο Mokka.»

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr