Κλασσικό Mini έγινε… τέρας V8 600 ίππων (+video)

Το κλασσικό Mini Cooper το έχουμε δει σε διάφορες εκδοχές, καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες του το έχουν βελτιώσει ή μετατρέψει σε κάτι άλλο...

Βρείτε μας στο

Το να έχει κάποιος ένα project car δεν είναι κακό, αφού του δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε κάτι μοναδικό, φέρνοντάς το παράλληλα πιο κοντά σε αυτό που επιθυμεί.

Αυτό ακριβώς έκανε και ο ιδιοκτήτης του κλασσικού Mini Cooper, ο οποίος έβαλε κάτω από το καπό του… ή μάλλον όχι κάτω από το καπό του (αφού δεν χωράει) μοτέρ 4.8 λίτρων V8, που αποδίδει 600 ίππους!

Φυσικά, ο ιδιοκτήτης του, έχει μετατρέψει το Mini σε ένα drift car το οποίο προφανώς και δεν μπορεί να το κυκλοφορήσει στο δρόμο. Μάλιστα για να το κάνει ακόμη πιο extreme έχει γδύσει σχεδόν το εσωτερικό του.

Δείτε στο video πιο κάτω, το επικό αυτό Mini Cooper αλλά και τον ήρωα οδηγό του, ο οποίος κάποια στιγμή βγάζει κυριολεκτικά το τιμόνι από τη θέση του και το “κουμπώνει” και πάλι (στο 3:10 του video).

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr