Κλεμμένη Ferrari βρέθηκε μετά από 29 χρόνια – Σε ποιον πρώην πιλότο της F1 ανήκει

Ένας έλεγχος σε αντιπροσωπεία Ferrari "ξετύλιξε" το νήμα στην υπόθεση. Ώρα να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη έπειτα από τρεις δεκαετίες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F512M

Όσο περνά ο καιρός, μικραίνουν οι πιθανότητες να βρεθεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, αφού η εικονιζόμενη Ferrari βρέθηκε έπειτα από 29 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε επίσης: Porsche… Lada 2103! Μια συνεργασία που έγραψε ιστορία

Πίσω στο 1995, η εικονιζόμενη Ferrari F512M κλάπηκε από χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην Ίμολα, σε περίοδο μάλιστα όπου διεξαγόταν το ομώνυμο Grand Prix. Το ιταλικό supercar αξίας 350.000 δολαρίων την τότε εποχή, ανήκε στον Gerhard Berger, έναν επαγγελματία οδηγό που πέρασε από την Formula 1 το διάστημα 1984 – 1997.


Μάλιστα, ενδιαφέρον έχει να αναφέρουμε ότι με διαφορά μερικών λεπτών είχε κλαπεί από την Ίμολα και η γκρι Ferrari 355 του Ζαν Αλεζί, επίσης οδηγός της Formula 1 το διάστημα 1989 – 2001. Η τελευταία δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά η κόκκινη Ferrari F512M εντοπίστηκε από την Scotland Yard στο Λονδίνο.

Ο “αποκαλυπτικός” έλεγχος σε αντιπροσωπεία της Ferrari 
Πριν από μερικούς μήνες, η Αστυνομία είχε λάβει αναφορά από αντιπροσωπεία Ferrari σχετικά με ένα αυτοκίνητο που έφτασε στο συνεργείο προκειμένου να γίνει έλεγχος από υποψήφιο αγοραστή. Η περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε πως το όχημα που είχε φτάσει στη Βρετανία προς τα τέλη του 2023, είναι κλεμμένο και εν τέλει κατασχέθηκε από την Scotland Yard.

Πάντως, βάσει των εικόνων που είδαν το φως της δημοσιότητας, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί η Ferrari να έμεινε μακριά από την ιδιοκτήτη της, αλλά διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Έφτασε η ώρα να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη… και να αφαιρεθεί αυτό το κακόγουστο, aftermarket τιμόνι!

Πηγή: theguardian.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.