Κορωνοϊός: Αλλαγές σε ΚΤΕΟ, Δακτύλιο, Διόδια, εξετάσεις οδήγησης. Τι γίνεται με πρατήρια και συνεργεία

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά μας και αυτό ισχύει φυσικά και για τη χρήση και όχι μόνο, του αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
dromos koronoios

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού άδειασε τους δρόμους, ερήμωσε τις πόλεις και άλλαξε την καθημερινότητά μας. Ας δούμε αναλυτικά όμως τι αλλάζει στην χώρα μας, προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και σε ότι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο και την χρήση του.

Δείτε επίσης: ΤΕΟΚΑΡ – Βόλος: Όταν οι Ιάπωνες υποκλίθηκαν στους Έλληνες

Δακτύλιος
Αναστολή του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας μέχρι το τέλος Απριλίου

Πρατήρια καυσίμων
Τα πρατήρια καυσίμων θα λειτουργούν κανονικά.
Παρόλα αυτά, η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος ζητά να σταματήσει το πλύσιμο των αυτοκινήτων στα πρατήρια, για όσο διάστημα ισχύουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Προτείνει συγκεκριμένα, η παρουσία των πελατών στα καταστήματα να είναι μόνο για εφοδιασμό των αυτοκινήτων και διανομή πετρελαίου, για την προστασία της υγείας των καταναλωτών – πελατών, των εργαζομένων.

Συνεργεία αυτοκινήτων
Κανονικά θα λειτουργούν τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα οποία θα παραμείνουν ανοικτά καθ’ όλη την διάρκεια των έκτακτων μέτρων λόγω κορωνοϊού.

Διόδια – Αυτοκινητόδρομοι
Οι εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, ανακοίνωσαν ότι, από σήμερα, Τρίτη 17 Μαρτίου, και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών.

Τα 9 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στην Αττική Οδό και τα 3 Σημεία Εξυπηρέτησης στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα) θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.

Οι εγγραφές συνδρομητών και η χορήγηση πομποδεκτών θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά και μέσω courier, ενώ οι επαναφορτίσεις των πομποδεκτών θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Λεπτομερείς πληροφορίες θα παρέχονται μέσω της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών (Τ.Ε.Π), η οποία λειτουργεί Δευτέρα – Σάββατο, 08:00 – 19:00 και Κυριακή 11:00 – 19:00 ή ηλεκτρονικά (μέσω e-mail ή μέσω της πλατφόρμας συνδρομητών my e-PASS).

Επίσης, προτείνεται στους οδηγούς να πληρώνουν το αντίτιμο στους σταθμούς διοδίων με χρήση κάρτας τραπέζης αντί με μετρητά.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των πρόσθετων προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 που λαμβάνει η εταιρία, τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών που βρίσκονται στους σταθμούς διοδίων Πελασγίας, Μακρυχωρίου και Κλειδιού θα κλείσουν για το κοινό μέχρι νεωτέρας.

Δείτε εδώ: Οι τιμές του νέου, υβριδικού Suzuki Vitara στην Ελλάδα

ΚΤΕΟ
Παράταση της ισχύος των Δελτίων Ελέγχου έως την 30/4/2020. Επίσης, αναστέλλεται η υποχρέωση διενέργειας επανέλεγχων όλων των οχημάτων, από την Τρίτη 17 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. Εξαιρούνται τα φορτηγά και λεωφορεία που εκτελούν διεθνείς μεταφορές, ο τεχνικός έλεγχος των οποίων θα εξακολουθεί να διενεργείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Τα Δημόσια και Ιδιωτικό ΚΤΕΟ θα παραμείνουν ανοιχτά, υποχρεούνται όμως να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού και συνάθροισης του κοινού, το ίδιο διάστημα (17 Μαρτίου – 30 Απριλίου).

Τα ΙΚΤΕΟ πάντως ζητούν την παύση της λειτουργίας τους για λόγους διασφάλισης της υγείας των πολιτών. Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος και στα ΚΤΕΟ υπάρχει υψηλότατος κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Εξετάσεις οδήγησης
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείο γίνεται η αναβολή, έως και την 30ή Α̟ριλίου 2020:
-θεωρητικών εξετάσεων και δοκιμασιών προσόντων οδηγών
-µαθηµάτων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης οδηγών
-θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελµατικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)
-µαθηµάτων κατάρτισης για αρχική χορήγηση ή/και που διεξάγονται σε Σχολές/Κέντρα Π.Ε.Ι.

Επιστροφή πινακίδων – αδειών κυκλοφορίας
Με Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επιστρέφονται από σήμερα οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους και να περιοριστούν οι πιθανότητες εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί από τις αστυνομικές Αρχές μέχρι και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. Από την παραπάνω Απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, φαρμάκων ή τοξικών ουσιών.
Οδήγηση στην Λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α.)
Παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στη στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (άρθρο 29 παρ. 1 εδ. β΄ του Ν. 4530/2018).
Επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση για επίδειξη ικανότητος, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχεδίων αγώνων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, μοτοποδηλάτων).

Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.

Σημειώνεται ότι, η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές, εφαρμόζεται κανονικά, καθώς δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω διαδικασία επιστροφής των στοιχείων.

Σ.Σ. Τα παραπάνω ισχύουν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές 11:12, 17 Μαρτίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]