Κώστας Στεφανής: Νέα χρονιά, νέες ελπίδες

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά θυμάμαι από παιδί όταν μπαίναμε στο νέο έτος, το μυαλό μου είχε την τάση να με ταξιδεύει πίσω στον χρόνο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κώστας Στεφανής

Ξημέρωσε το 2020, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας δείχνει ότι είμαστε 21 χρόνια μακριά από το 1999. Τότε που όλοι με δέος περιμέναμε το Millenium. Οι ειδικοί μιλούσαν για μεγάλη πιθανότητα Aρμαγεδδώνα, που θα χτυπήσει τους υπολογιστές και θα καταρρεύσουν τα συστήματα. Και να τα antivirus και να η αγωνία και τελικά ξημέρωσε το 2000 και όλα ήταν ίδια με τη χιλιετία που αφήσαμε πίσω μας!

Βέβαια άλλαξαν πολλά γενικώς, όπως και στον κόσμο της αυτοκίνησης, αλλά οι μεγαλύτερες εξελίξεις έρχονται σύντομα. Εξελίξεις που αφορούν την τεχνολογία, την ηλεκτροκίνηση και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

Πριν λίγες μέρες γιορτάσαμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Γιορτές που έχουν πολλή αγάπη, συναντήσεις με δικά μας πρόσωπα, διασκέδαση, φαγοπότι και φυσικά μετακινήσεις. Εκεί θέλω να εστιάζουμε πάντα.

Προσοχή, πολλή προσοχή στους δρόμους, όλοι ζώνες ασφαλείας, καθόλου αλκοόλ – τουλάχιστον αυτός που πρόκειται να οδηγήσει – και καλή διάθεση. Και προς Θεού αφήστε στην άκρη το κινητό τηλέφωνο, γιατί έχει μεγάλη «συμμετοχή» στα τροχαία ατυχήματα. Καμία αναπάντητη κλήση ή μήνυμα δεν αξίζει όσο η ζωή μας και η αρτιμέλειά μας.

Καλή χρονιά!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: kstefanis@traction.gr