Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική μέχρι το 2029 – Σε ποιους δρόμους και γιατί

Ακούγεται απίστευτο αλλά η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αττικής... μέχρι τον Ιούνιο του 2029!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή της γραμμής 4 του μετρό της Αθήνας, κατά το χρονικό διάστημα από 30-5-2024 έως 20-6-2029, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων:

Δείτε επίσης: Ηλεκτρικά λεωφορεία στην Αττική – Πότε αναμένεται να κυκλοφορούν όλα στους δρόμους

-Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Ναϊαδών, ελάχιστου πλάτους 3,5μ. περίπου από τη συμβολή της με την οδό Σπ.Μερκούρη και για μήκος 70,00μ. περίπου με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων.
-Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ./ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή των έργων στο τμήμα που καθορίζεται από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.
-Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Σπ.Μερκούρη.
-Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της οδού Σπ.Μερκούρη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ναϊαδών και επί τις δύο πλευρές του οδοστρώματος στην οδό Ναϊαδών.


Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.