Lamborghini Urus: Με νέο “καυτό” ρεκόρ ταχύτητας στον πάγο (+video)

H Lamborghini Urus έγινε και επίσημα το ταχύτερα κινούμενο όχημα στο πλανήτη σε επιφάνεια πάγου. Δείτε πόσα έπιασε το ιταλικό super SUV.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Urus ρεκόρ ταχύτητας

Η Lamborghini Urus κατέχει πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας σε επιφάνεια πάγου, έπειτα και από την προσπάθεια του Ρώσου Andrey Leontyev τον περασμένο Μάρτιο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη της Σιβηρίας.

Διαβάστε επίσης: Η Lamborghini Urus σε ρυθμούς… Black Sabbath

Με τον Leontyev, κάτοχο 18 ρεκόρ ταχύτητας στην Βαϊκάλη, η Lamborghini Urus των 650 ίππων κατάφερε να φτάσει στα 298 χλμ./ώρα, ενώ η μέση ταχύτητα της στα 1.000 μέτρα από στάση ήταν 114 χλμ./ώρα. Να σημειωθεί ότι η επίσημα ανακοινώσιμη τελική της Urus είναι τα 305 χλμ./ώρα.

Όταν είδα την παγωμένη Βαϊκάλη για πρώτη φορά αμέσως κατάλαβα ότι ήταν η τέλεια πίστα. Τα ρεκόρ γίνονται σε ασφάλτινους δρόμους άριστης ποιότητας και αλυκές σε όλο τον κόσμο, αλλά στην Ρωσία δεν έχουμε τέτοια. Αντίθετα έχουμε πολύ πάγο και κάπως έτσι μας ήρθε και η ιδέα για το εγχείρημα. Έτσι αποφάσισα να έρθω στην Βαϊκάλη με έναν φίλο και να έκανα μερικούς αγώνες. Κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάναμε κάπου, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι μεγάλο. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε πάρει και την έγκριση της FIA για να κάνουν τα ρεκόρ μας στον πάγο επίσημα. Έχουμε συμμορφωθεί πλήρως με τους κανονισμούς της FIA και έχουμε και ένα σωστό πεδίο δοκιμών”, δήλωσε ο Leontyev μετά την προσπάθεια του που επικυρώθηκε από την Ρώσικη Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, η οποία είναι μέλος της FIA.

Ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του Ρώσου για Urus, που είπε μεταξύ άλλων: “…Πάντα πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος πίσω από το τιμόνι που πετυχαίνει αυτά τα αποτελέσματα, αλλά χωρίς ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, τίποτε δεν μπορεί να επιτευχθεί….Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Urus είναι η απόλυτη προσαρμοστικότητα της: είναι τρομερά εύκολη και άνετη στον χειρισμό της, ενώ την ίδια στιγμή νιώθεις ότι γίνεσαι ένα μαζί της. Παρά την σημαντική ισχύ που παράγει και τις supercar ρίζες της, η Urus συγχωρεί τον οδηγό της…”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr