Νέο Land Rover Range Rover: 5η γενιά, μισός αιώνας ιστορία! (+video)

Το Land Rover Range Rover μπήκε πλέον στην πέμπτη του γενιά, έχοντας πίσω του μια παράδοση μισού αιώνα! Πάμε να το δούμε σε επίσημες εικόνες και video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Land Rover Range Rover

Μισό αιώνα καριέρας συμπλήρωσε το Land RoverRange Rover και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά η παρουσίαση από την βρετανική μάρκα της νέας, πέμπτης γενιάς του θρυλικού μοντέλου.

Το νέο Range Rover είναι πιο μεγάλο, πιο ποιοτικό, με τεχνολογίες αιχμής και πάμπολλες δυνατότητες εξατομίκευσης, με δυνατότητα και 7θέσιας διαμόρφωσης στο εσωτερικό, ενώ στο εξής τα μοτέρ του θα είναι αποκλειστικά εξηλεκτρισμένα. Μάλιστα θα δούμε και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση το 2024.

Το νέο Land Rover Rang Rover πατά στη νέα πλατφόρμα MLA-Flex (Modular Longitudinal Architecture) και έχει συντελεστή οπισθέλκουσας 0,30 Cd. Τιμή που το καθιστά το αεροδυναμικότερο μοντέλο της κατηγορίας του.


Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι το πρώτο μοντέλο της Land Rover με ηλεκτρική υποβοήθηση στις πόρτες, ενώ διαθέτει την δυνατότητα αναβαθμίσεων Software-Over-The-Air (SOTA) για περισσότερες από 70 μονάδες ελέγχου. Φυσικά προσφέρει συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, έχει υποστήριξη φωνητικών εντολών και εφοδιάζεται με το infotainment Pivi Pro της Land Rover με κυρτή οθόνη αφής 13,1 ιντσών. Νέο σύστημα πολυμέσων υπάρχει και για τους πίσω επιβάτες (Rear Seat Entertainment – RSE), με οθόνες αφής HD 11,4 ιντσών.

Το νέο Land Rover Range Rover διαθέτει τετραδιεύθυνση (All-Wheel Steering) με τον πίσω άξονα να προσφέρει έως και 7 μοίρες κλίση, ενώ στις χαμηλές ταχύτητες στρέφει τους πίσω τροχούς προς την αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με τους εμπρός. Επίσης θα έχει ενεργό μπλοκέ πίσω διαφορικό (Active Locking Rear Differential).

Στον τομέα των κινητήρων τώρα, το νέο Range Rover θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις PHEV P440e και P510e, P360, P400 και P530 (βενζινοκίνητες) και D250, D300 και D350 (πετρελαιοκίνητες). Οι κωδικοί αντιστοιχούν στην ιπποδύναμη του εκάστοτε μοντέλου.

Η κατασκευή του νέου Land Rover Range Rover θα γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο του Solihull στο Ηνωμένο Βασίλειο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]