“Λάβα” οι δρόμοι της Αθήνας τις ημέρες του καύσωνα

Σε... λάβα μετατρέπονται οι δρόμοι αλλά και τα κτήρια της Αθήνας, κατά τις ημέρες του καύσωνα, με την θερμοκρασία τους να αγγίζει ακόμη και του 90 βαθμούς κελσίου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο καύσωνας έκανε την παρουσία του φέτος στην χώρα μας και οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν να ταλαιπωρούν πολλές περιοχές της. Ειδικά στις πόλεις η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη, ενώ στην Αθήνα οι θερμοκρασίες φτάνουν σε δρόμους και κτήρια ακόμη και τους 90 βαθμούς κελσίου!

Η εικόνα από την θερμική κάμερα της ομάδας Up Stories που πέταξε πάνω από την πρωτεύουσα τα λέει όλα. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του video “η πτήση πραγματοποιήθηκε 25 Ιουλίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού. Τα ευρήματα για ακόμα μια φορά προκαλούν δέος καθώς αν και δεν μιλάμε για μια ιστορικά ζεστή μέρα οι ενδείξεις του Drone μας έδειξαν θερμοκρασίες μερικές φορές ακόμα και στους 90 βαθμούς Κελσίου. Από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία των μετρήσεών μας είναι τα γνωστά πρακτορεία ΚΤΕΛ στον Κηφισό που τέτοιες μέρες κατακλύζονται από χιλιάδες τουρίστες. Η θερμοκρασία στην οροφή του παλαιού αυτού κτήριου έφτανε τους 80 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αληθινό θερμοκήπιο στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού”.

Δείτε το video που ακολουθεί


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]