Οι πινακίδες που κοστίζουν περισσότερο από μία Rolls-Royce!

Οι εξατομικευμένες πινακίδες στη Μ. Βρετανία είναι συνηθισμένο φαινόμενο, όπως και η εξωφρενική τιμή που τις ακολουθεί. Ιδού οι 10 από τις υψηλότερες τιμές που έχουν καταγραφεί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πινακίδες κυκλοφορίας Μ. Βρετανία

Οι οδηγοί στη Μ. Βρετανία έχουν το δικαίωμα να εξατομικεύσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους αλλά και να τις πουλήσουν ελεύθερα για χρήση σε άλλο όχημα από το δικό τους. Όπως καταλαβαίνετε, σε μια ελεύθερη αγορά όπως της Μ. Βρετανίας, αυτό έχει οδηγήσει πολλές πινακίδες κυκλοφορίας να αποκτήσουν εξωφρενική αξία με το ίδιο το κράτος να έχει βάλει στα ταμεία του τα τελευταία 25 χρόνια πάνω από δύο δισ. ευρώ!

Είναι πολλές μάλιστα οι περιπτώσεις που η αξία της πινακίδες ξεπερνά εκείνη του ίδιου του αυτοκινήτου με εξαψήφια νούμερα να ανταλλάζουν χέρια για ένα ζευγάρι πινακίδες με τα “σωστά νούμερα”.

Η βρετανική ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς και πώλησης αυτοκινήτων Auto Trader συγκέντρωσε και μας παρουσιάζει 10 από τις πιο ακριβές πινακίδες κυκλοφορίας της χώρας με τα ποσά που τις ακολουθούν να έχουν ήδη δαπανηθεί για την αγορά τους, τη στιγμή που κανείς δεν ξέρει πόσο κοστίζουν σήμερα. Σίγουρα ακόμη περισσότερα.

Ας τις δούμε λοιπόν ακολούθως μαζί με μερικά σχόλια για τις ακριβότερες από αυτές με τις τιμές τους να έχουν υπολογιστεί βάσει της σημερινής ισοτιμίας στερλίνας-ευρώ.

1) 25 0: Ναι, μόνο τρεις αριθμοί που κατάφεραν σε δημοπρασία να συγκεντρώσουν το ποσό των 599.416 ευρώ (!). Οι εν λόγω πινακίδες αγοράστηκαν από έμπορο της Ferrari και τοποθετήθηκαν, αναμενόμενα ίσως, σε μια 250 SWB. Μέχρι σήμερα αυτή είναι η πινακίδα με τη μεγαλύτερη αξία που έχει πουλήσει σε δημοπρασία η βρετανική Υπηρεσία Αδειών Αυτοκινήτου και Οδηγού (Driver and Vehicle Licensing Agency -DVLA).

2) Χ 1: Οι συγκεκριμένες πινακίδες πωλήθηκαν το 2012 αντί του ποσού των 580.942 ευρώ, έχοντας αρχική τιμή πάνω από ένα εκατ. Τα παζάρια καμιά φορά κάνουν θαύματα…

3) G 1: Το ποσό για την τρίτη ακριβότερη πινακίδα στη Μ. Βρετανία ανήλθε το 2011 στα 578.052 ευρώ και συνεχίζει να αντιστοιχεί σε μία Aston Martin.

4) RR 1: Μόνο σε Rolls-Royce θα μπορούσε να τοποθετηθεί η “RR 1” και αυτό ακριβώς ισχύει με το ποσό που δαπανήθηκε το 2018 για να έρθει στην κατοχή του ενδιαφερόμενου να φτάνει στα 545.681 ευρώ.

5) F 1: Κι όμως η πινακίδα που μπορεί να αναγνωρίσει σχεδόν οποιοσδήποτε άνθρωπος στον κόσμο βρίσκεται μόλις στην πέμπτη θέση με αξία 509.408 ευρώ. Βέβαια ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Afzal Kahn (κεντρική φωτογραφία), που την αγόρασε το 2008, την έχει τοποθετήσει σε μια Bugatti Veyron Super Sport και αναφέρει ότι έχει ήδη δεχτεί προσφορά που ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ. Φυσικά την αρνήθηκε.

6) S 1: Πρόκειται για την πρώτη πινακίδα κυκλοφορίας που εκδόθηκε ποτέ στη Σκωτία! Αγοράστηκε το 2008 έναντι του ποσού των 467.138 ευρώ και τοποθετήθηκε σε ένα… Skoda, ενώ η τιμή του ίδιου του αυτοκινήτου ήταν μόλις το ένα δέκατο της πινακίδας.

7) 1 D: Στα αγγλικά “μεταφράζεται” ως “One Direction” (Μία Κατεύθυνση) και η συγκεκριμένη πινακίδα που αγοράστηκε το 2009 για 407.423 ευρώ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη σε κάποιο αυτοκίνητο.

8) 1 S: Αγοράστηκε το 2010 έναντι 393.075 ευρώ και τοποθετήθηκε σε μια Rolls-Royce Phantom. Από τότε εκτιμάται ότι η αξία της έχει διπλασιαστεί…

9) M 1: Κόστισε στον εκατομμυριούχο Mike McComb 383.248 ευρώ και αγοράστηκε από τον Βρετανό για τα 6α γενέθλια του γιού του, το 2006.

10) GB 1: Την 10άδα με τις ακριβότερες πινακίδες κυκλοφορίας στη M. Βρετανία έρχεται να κλείσει εκείνη που φέρει τα αρχικά της (από το Great Britain). Το 2009 άλλαξε χέρια αντί 375.733 ευρώ και τοποθετήθηκε σε μια Rolls-Royce, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον δεν κοστίζει μια περιουσία αλλά τουλάχιστον δύο με τρεις!

Απλά θα κλείσω λέγοντας ότι και οι επόμενες 11 πινακίδες στη λίστα της Auto Trader ακολουθούνται από εξαψήφια νούμερα που ξεκινούν από τον αριθμό δύο (2).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr