Μ.Βρετανία: Θέλει αυτόνομα στους δρόμους έως το 2021

Τεχνολογία και νομικό πλαίσιο που θα επιτρέπει την κίνηση αυτόνομων οχημάτων στους δρόμους τους στο άμεσο μέλλον επιθυμούν οι Βρετανοί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lucid Air 2020 αυτονομία diesel

Όλο και περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες μπαίνουν στο “παιχνίδι” βελτίωσης των τεχνολογιών με τις οποίες εξοπλίζονται τα νέα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους τους με απώτερο στόχο την ασφαλή εφαρμογή της πλήρως αυτόνομης οδήγησης στους δρόμους τους. Νεώτερη προσθήκη στη λίστα η Μ.Βρετανία.

Σε αυτό το στάδιο η βρετανική κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Μεταφορών εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την την δημιουργία και εξέλιξη σχετικών τεχνολογιών και συγκεκριμένα ενός Αυτοματοποιημένου Συστήματος Διατήρησης Λωρίδας (Automated Lane Keeping System -ALKS), το οποίο θα επιτρέπει σε αυτοκίνητα που μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την τεχνολογία να κινούνται πλήρως αυτόνομα με χαμηλές ταχύτητες σε αυτοκινητόδρομο.

Η βρετανική κυβέρνηση με σχετική ανακοίνωση ζητά τα απαραίτητα “διαπιστευτήρια” απο τις εταιρίες που μπορούν να εξελίξουν αυτή την τεχνολογία με στόχο να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του ALKS που μπορεί να εφαρμοστεί στους δρόμους της χώρας αλλά και του νομικού πλαισίου που απαιτείται.

Το ALKS θα επιτρέψει για πρώτη φορά στους Βρετανούς να μην ασχολούνται με την οδήγηση με το σύστημα να αναλαμβάνει τη συγκράτηση του οχήματος εντός της λωρίδας τους για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Όπως και να έχει ο οδηγός του οχήματος θα πρέπει να είναι πάντα σε θέσει να αναλάβει εκ νέου τον έλεγχο του οχήματος εφόσον αυτό του ζητηθεί.

Οι Βρετανοί επιθυμούν να εξελίξουν ένα ALKS που θα μπορεί να ελέγχει οχήματα με ταχύτητες έως και 70 μίλα ανά ώρα, ήτοι 112,5 χλμ./ώρα.

Η βρετανική κυβέρνηση ζητά τα απαραίτητα διαπιστευτήρια από τους παρόχους αυτής της τεχνολογίας καθώς τους θεωρούν υπεύθυνους για την ασφάλεια που προσφέρει το όχημα όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο.Ως γνωστό, η αυτοματοποιημένη οδήγηση είναι ήδη υπαρκτή με τους Βρετανούς να θέλουν περισσότερο να “στρώσουν” το νομικό τους πλαίσιο αλλά και τις υποδομές τους για να επιταχύνουν τις διαδικασίες. Όπως αναφέρουν ήδη από την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν μοντέλα στη βρετανική αγορά που θα μπορούν να υποστηρίξουν αυτή τη λειτουργία.

“Η αυτοματοποιημένη τεχνολογία θα μπορούσε να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη, πιο αρμονική και πιο εύκολη για τους αυτοκινητιστές και το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να είναι η πρώτη χώρα που θα επωφεληθεί από αυτή, προσελκύοντας κατασκευαστές που θα εξελίξουν και θα δοκιμάσουν νέες τεχνολογίες”, δήλωσε σχετικά η Υπουργός Μεταφορών Rachel Maclean.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]